Ubytování ve městě Monte Libretti

Město Monte Libretti se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Monte Libretti nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monte Libretti

Il Tronchetto
Il Tronchetto

9,3 / 10 (47 hodnocení)

Il Tronchetto se nachází v Monte Libretti, 45 km od stanice metra Bologna a 46 km od stanice metra Tiburtina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou.

Alloggio Turistico Ciliegi in Fiore
Alloggio Turistico Ciliegi in Fiore

9,2 / 10 (23 hodnocení)

Nachází se v Monte Libretti, 46 km od stanice metra Bologna a stanice metra Tiburtina.Alloggio Ciliegi se nachází Fiore a nabízí ubytování s Turistico Wi-Fi, klimatizací, sdíleným salonkem a zahradou.Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

B&B1913
B&B1913

8,8 / 10 (46 hodnocení)

B&B1913 se nachází v Monte Libretti a nabízí bar, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento bed and breakfast nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň.

Casa Lory
Casa Lory

8,7 / 10 (32 hodnocení)

Casa Lory se nachází v Monte Libretti v regionu Lazio a nabízí terasu. Do Tivoli je to 30 km.

Casa Lori 1
Casa Lori 1

8,1 / 10 (9 hodnocení)

Casa Lori 1 se nachází v Monte Libretti, 47 km od stanice metra Tiburtina a vlakového nádraží Roma Tiburtina. Nabízí ubytování s kuchyní. Nachází se 46 km od stanice metra Bologna a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.