Ubytování ve městě Mosciano SantʼAngelo

Město Mosciano SantʼAngelo se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Mosciano SantʼAngelo nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mosciano SantʼAngelo

Residence Colle Veroni
Residence Colle Veroni

9,5 / 10 (39 hodnocení)

Residence Colle Veroni nabízí zahradu s venkovním bazénem a apartmány s možností vlastního stravování, výhledem na moře a klimatizací. Ve společné zahradě najdete také pec na dřevo a gril. Wi-Fi je dostupné zdarma.

BB Casale La Selva Mosciano
BB Casale La Selva Mosciano

9,5 / 10 (23 hodnocení)

BB Casale La Selva Mosciano se nachází v obci Mancini v regionu Abruzzo a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Casale Santa Maria Country House
Casale Santa Maria Country House

9 / 10 (154 hodnocení)

Tento penzion se nachází v malebné oblasti s výhledem na Jaderské moře a hory Gran Sasso. V pokojích je zdarma dostupné Wi-Fi.

Appartamento Valleverde a Mosciano Sant'Angelo
Appartamento Valleverde a Mosciano Sant'Angelo

9 / 10 (3 hodnocení)

Appartamento Valleverde s výhledem na bazén a Mosciano Sant'Angelo nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 35 km od stadionu Cino e Lillo Del Duca. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Saliceti
Casa Saliceti

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Saliceti se nachází v Mosciano SantʼAngelo, 37 km od náměstí Piazza del Popolo, 36 km od stadionu Cino e Lillo Del Duca a 36 km od stadionu Riviera delle Palme.Ubytování je vzdálené 45 km od autobusového nádraží Pescara a 45 km od vlakového nádraží Pescara.

Breaking Business Hotel
Breaking Business Hotel

8,6 / 10 (446 hodnocení)

Breaking Business Hotel se nachází v blízkosti pobřeží Jaderského moře, pár metrů od výjezdů z dálnice A14 a A24. Hotel má moderní wellness centrum a střešní terasu.