Ubytování ve městě Nago

Město Nago se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Nago nabízíme 75 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nago

La Terrazza del Lago
La Terrazza del Lago

10 / 10 (2 hodnocení)

La Terrazza del Lago se nachází v obci Nago-Torbole a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Pláž Pini je vzdálená 2 km.

Aktivhotel Santalucia
Aktivhotel Santalucia

9,8 / 10 (291 hodnocení)

Aktivhotel Santalucia je hotel situovaný v zahradě o rozloze 3000 m² s bazénem a olivovníky, jen 200 metrů do Gardského jezera. Nabízí malé wellness centrum s posilovnou a sluneční terasu.

Wind Rose Apartments
Wind Rose Apartments

9,8 / 10 (25 hodnocení)

Wind Rose Apartments se nachází v Nago-Torbole, 1,5 km od pláže Lido Blu a 2,6 km od pláže Pini. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Pitem
Casa Pitem

9,7 / 10 (137 hodnocení)

Casa Pitem se nachází v Nago-Torbole v regionu Trentino Alto Adige, nedaleko pláže Al Cor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Tosca - Holiday Home
Casa Tosca - Holiday Home

9,7 / 10 (114 hodnocení)

Casa Tosca - Holiday Home se nachází v Nago-Torbole, 150 metrů od nejbližší pláže.

Golden Wind House, cozy and elegant in historic centre
Golden Wind House, cozy and elegant in historic centre

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Golden Wind House se nachází v historickém centru, asi 1,4 km od pláže Al Cor, a nabízí výhled na město, terasu a rychlovarnou konvici.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a kanoistice.

Villa degli Olivi Relais
Villa degli Olivi Relais

9,6 / 10 (242 hodnocení)

Villa degli Olivi Relais se nachází v obci Nago-Torbole a může se pochlubit velkou terasou s lehátky a venkovní vířivkou. Nabízí bezplatné Wi-Fi a pokoje se satelitní TV s plochou obrazovkou.

La Volta del Garda
La Volta del Garda

9,6 / 10 (54 hodnocení)

La Volta del Garda se nachází v Nago-Torbole, 1,9 km od pláže Al Cor, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Wind Rose Apartments 2
Wind Rose Apartments 2

9,6 / 10 (40 hodnocení)

Wind Rose Apartments 2 se nachází v Nago-Torbole, 400 metrů od pláže Al Cor a 1,5 km od pláže Lido Blu. Nabízí terasu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

La bougainville - luxury apartment
La bougainville - luxury apartment

9,6 / 10 (14 hodnocení)

La bougainville - luxury apartment se nachází přibližně 350 metrů od pláže Lido Blu a nabízí výhled do zahrady, terasu a rychlovarnou konvici. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, windsurfingu a cyklistice.

Villa Franca
Villa Franca

9,5 / 10 (335 hodnocení)

Villa Franca stojí 200 metrů od jezera Garda a má zahrady s bazénem, sluneční terasu a dětské hřiště. V tomto vynikajícím 3hvězdičkovém hotelu můžete zdarma využít posilovnu, wellness centrum a půjčovnu kol.

Casa 32
Casa 32

9,5 / 10 (256 hodnocení)

Casa 32 se nachází 2,1 km od pláže Al Cor a nabízí bar, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Tempesta
Villa Tempesta

9,5 / 10 (62 hodnocení)

Villa Tempesta se nachází na klidném místě přímo na břehu jezera Garda, pouhých 5 minut jízdy od Torbole a 10 minut od Riva del Garda a Malcesine. Všechny pokoje mají balkon a bezplatné Wi-Fi. Na místě je k dispozici neplacené parkoviště.

Amarillys Apartment and Rooms in CasaClima (climate certification)
Amarillys Apartment and Rooms in CasaClima (climate certification)

9,5 / 10 (20 hodnocení)

Amarillys Apartment and Rooms in CasaClima (certifikace klimatu) se nachází v Nago-Torbole, 2 km od pláže Al Cor a 28 km od hradu Castello di Avio.Nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a terasou.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a windsurfingu.

Torbole Holiday House Appartamento con giardino
Torbole Holiday House Appartamento con giardino

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Torbole Holiday House Appartamento con giardino jsou apartmány s možností vlastního stravování, výhledem na okolní hory, bezplatným Wi-Fi, satelitní TV s plochou obrazovkou a zahradou s grilem, které jsou situované 1 km od centra Torbole.

Simo's Luxury Apartment
Simo's Luxury Apartment

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Simo's Luxury Apartment se nachází asi 1,6 km od pláže Lido Blu. Nabízí výhled do zahrady, terasu a rychlovarnou konvici. 800 metrů od pláže Al Cor. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Al Forte
Appartamento Al Forte

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Ubytování se nachází v Nago-Torbole, jen 1,8 km od pláže Al Cor. Appartamento Al Forte nabízí zázemí pro vodní sporty, tenisový kurt, terasu a bezplatné Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat windsurfingu, cyklistice a rybaření.

Apartment with lovely terrace overlooking the lake
Apartment with lovely terrace overlooking the lake

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán s krásnou terasou s výhledem na jezero, zahradou a terasou se nachází v Nago-Torbole, 1,5 km od pláže Al Cor, 2,6 km od pláže Lido Blu a 28 km od hradu Castello di Avio. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Lake Sensation
Lake Sensation

9,3 / 10 (98 hodnocení)

Lake Sensation se nachází v Nago-Torbole, 500 metrů od pláže Al Cor. Nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Valery
Casa Valery

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Casa Valery se nachází v Nago-Torbole, pouhých 300 metrů od pláže Al Cor, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a terasu.

Agritur Stefenelli
Agritur Stefenelli

9,2 / 10 (123 hodnocení)

Agritur Stefenelli je venkovský dům situovaný v obci Nago ležící mezi kopci. Nabízí sdílenou zařízenou terasu, velkou zahradu, v celém objektu zdarma Wi-Fi a bezplatné parkování.

Casa Gabbiano
Casa Gabbiano

9,2 / 10 (82 hodnocení)

Casa Gabbiano se nachází 800 metrů od pláže Al Cor a nabízí ubytování s terasou, zahradou a terasou. Wi-Fi je dostupné zdarma. Na místě je soukromé parkoviště.

Carly's Rooms
Carly's Rooms

9,2 / 10 (20 hodnocení)

Carly's Rooms se nachází v Nago-Torbole, 1 km od pláže Lido Blu, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Ubytování je vzdálené asi 1,2 km od pláže Al Cor, 1,7 km od pláže Pini a 31 km od hradu Castello di Avio. Penzion má rodinné pokoje.

La Masera Holiday
La Masera Holiday

9,2 / 10 (16 hodnocení)

La Masera Holiday se nachází v Nago-Torbole, 1,5 km od pláže Al Cor. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Alice
Casa Alice

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Casa Alice se nachází v Nago-Torbole, necelý 1 km od pláže Al Cor, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Joanna
Casa Joanna

9,2 / 10 (7 hodnocení)

Casa Joanna se nachází v Nago-Torbole, 800 metrů od pláže Al Cor a 1,6 km od pláže Lido Blu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. 2,7 km od pláže Pini a 30 km od hradu Castello di Avio.

Hotel Lago Di Garda
Hotel Lago Di Garda

9,1 / 10 (1063 hodnocení)

Hotel Lago di Garda se nachází v Torbole, jen 100 metrů od veřejné pláže. Nabízí panoramatický výhled na Gardské jezero, malé wellness centrum, restauraci a klimatizované pokoje se zdarma dostupným Wi-Fi.

Al Rustico
Al Rustico

9,1 / 10 (252 hodnocení)

Al Rustico se nachází v Torbole, 49 km od Verony, a nabízí terasu a výhled do zahrady.

Hotel Isola Verde
Hotel Isola Verde

9 / 10 (1010 hodnocení)

Hotel Isola Verde je útulný butikový hotel nacházející v Nago-Torbole. Nabízí panoramatický výhled na Gardské jezero a údolí řeky Sarca, panoramatickou terasu s bazénem a vířivku.

Hotel Villa Claudia
Hotel Villa Claudia

9 / 10 (86 hodnocení)

Moderní hotel Villa Claudia se nachází v obci Torbole, pouhých 80 metrů od pobřeží Gardského jezera a 4 km od města Riva del Garda, a nabízí klimatizované pokoje se satelitní LCD TV a bezplatným Wi-Fi i venkovní bazén.

Appartamenti Ora del Garda
Appartamenti Ora del Garda

9 / 10 (75 hodnocení)

Ubytování se nachází v Nago-Torbole v regionu Trentino Alto Adige, u pláží Al Cor a Lido Blu. Appartamenti Ora del Garda nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm nedaleko.

Appartamenti Nataly
Appartamenti Nataly

9 / 10 (58 hodnocení)

Appartamenti Nataly se nachází 1 km od jezera Garda a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování. K hradu Penede dojedete za 5 minut.

Casa Alberto
Casa Alberto

9 / 10 (8 hodnocení)

Casa Alberto se nachází v obci Nago-Torbole a nabízí sdílený lounge, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. 2,3 km od pláže Al Cor a 28 km od hradu Castello di Avio.

Peace on the lake
Peace on the lake

9 / 10 (1 hodnocení)

Peace on the lake se nachází v Nago-Torbole, 1,2 km od pláže Lido Blu a 1,3 km od pláže Al Cor. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Lucia
Appartamento Lucia

8,9 / 10 (56 hodnocení)

Appartamento Lucia se nachází v Nago-Torbole, jen 2,4 km od pláže Al Cor. Nabízí sdílený lounge, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. 27 km od hradu Castello di Avio. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa S Tomè Nago Torbole
Casa S Tomè Nago Torbole

8,9 / 10 (46 hodnocení)

Casa S Tomè Nago Torbole se nachází v Nago-Torbole, 29 km od hradu Castello di Avio, a nabízí výhled na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Wind
Wind

8,9 / 10 (25 hodnocení)

Wind se nachází asi 200 metrů od pláže Al Cor a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Na místě je soukromé parkoviště.

Villa Martina
Villa Martina

8,9 / 10 (18 hodnocení)

Villa Martina se nachází v obci Nago-Torbole v regionu Trentino Alto Adige, 550 metrů od pláže Al Cor. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sdíleným loungem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hotel Benaco
Hotel Benaco

8,8 / 10 (1056 hodnocení)

Hotel Benaco se nachází v Torbole na severním pobřeží Gardského jezera, pouhých 50 metrů od veřejné pláže. V celém objektu je zdarma dostupné Wi-Fi.

Albergo Garni Francesco
Albergo Garni Francesco

8,8 / 10 (432 hodnocení)

Albergo Garni Francesco se nachází 1,5 km od břehu Gardského jezera a nabízí pokoje s balkonem, zařízenou zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Toto ubytování se nachází v Nago Torbole.

Garda Lake Aloha Apartments
Garda Lake Aloha Apartments

8,8 / 10 (30 hodnocení)

Garda Lake Aloha Apartments se nachází v Nago-Torbole, 1 km od pláže Al Cor, 1,6 km od pláže Pini a 31 km od hradu Castello di Avio. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Lido Blu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Sun
Sun

8,8 / 10 (18 hodnocení)

Sun se nachází asi 200 metrů od pláže Al Cor a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Na místě je soukromé parkoviště.

Blue Nest Apartment
Blue Nest Apartment

8,8 / 10 (12 hodnocení)

Blue Nest Apartment se nachází v Nago-Torbole, 200 metrů od pláže Al Cor, 1 km od pláže Lido Blu a 2 km od pláže Pini, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi.

Casa Primula Torbole
Casa Primula Torbole

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Casa Primula Torbole se nachází v Nago-Torbole, 1,4 km od pláže Lido Blu, 2,3 km od pláže Pini a 31 km od hradu Castello di Avio. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Forni
Casa Forni

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Casa Forni se nachází asi 1,6 km od pláže Al Cor a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Residence Maroadi
Residence Maroadi

8,7 / 10 (168 hodnocení)

Residence Maroadi byla otevřena v roce 2011 a nachází se v Torbole, 400 metrů od břehů Gardského jezera. Pro hosty má připraven bazén se sluneční terasou a moderní apartmány s možností vlastního stravování a velkým balkonem. Ve všech prostorách je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Appartamento a due passi dal lago
Appartamento a due passi dal lago

8,7 / 10 (18 hodnocení)

Appartamento a due passi dal lago se nachází v Nago-Torbole, pouhých 200 metrů od pláže Al Cor a 1,3 km od pláže Lido Blu, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na město. 44 km od MUSE.

Appartamenti Baia Azzurra 4.
Appartamenti Baia Azzurra 4.

8,7 / 10 (10 hodnocení)

Appartamenti Baia Azzurra 4 se nachází v Nago-Torbole, pouhých 200 metrů od pláže Al Cor. Nabízí ubytování s výhledem na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 30 km od hradu Castello di Avio a 43 km od muzea MUSE.