Ubytování ve městě Nove

Město Nove se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Nove nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nove

YARD 151
YARD 151

9,8 / 10 (74 hodnocení)

YARD 151 se nachází v obci Noventa di Piave, 30 km od zálivu Caribe a 35 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Muzeum M9 je vzdálené 36 km a mořské archeologické muzeum 41 km.

La casa di Chicca
La casa di Chicca

9,5 / 10 (2 hodnocení)

La casa di Chicca se nachází v obci Noventa Padovana, 11 km od Gran Teatro Geox a 29 km od muzea M9. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. 6 km od výstaviště PadovaFiere. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Stefania
Villa Stefania

9,4 / 10 (62 hodnocení)

Villa Stefania se nachází v obci Noventa Padovana, 8 km od výstaviště PadovaFiere, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu.

Al Piovego
Al Piovego

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Al Piovego se nachází v obci Noventa Padovana a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Budova z roku 2010 je vzdálená 5,6 km od výstaviště PadovaFiere a 10 km od divadla Gran Teatro Geox.

Settecentoalberi Agriturismo
Settecentoalberi Agriturismo

9,3 / 10 (97 hodnocení)

Settecentoalberi Agriturismo se nachází v obci Noventa di Piave, 2 km od centra města, a je obklopený prostornou zahradou se stromy. Tato fungující farma nabízí stolní tenis a na požádání lze zajistit kurzy vaření.

Appartamenti via Calnova
Appartamenti via Calnova

9,1 / 10 (30 hodnocení)

Appartamenti via Calnova se nachází v obci Noventa di Piave, 29 km od zálivu Caribe a 34 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Le Nove Hotel
Le Nove Hotel

9 / 10 (286 hodnocení)

Tento hotel se nachází mezi městy Bassano del Grappa a Marostica a nabízí à la carte pizzerii, která podává tradiční kuchyni. Všechny klimatizované pokoje mají satelitní LCD TV a výhled na kopce Marostica.

Hotel Omnia
Hotel Omnia

8,8 / 10 (1512 hodnocení)

Hotel Omnia se nachází v zelené rezidenční čtvrti pouhých 500 metrů od dálnice A4, která spojuje Benátky s Terstem.K dispozici je bezplatná posilovna, bazén za příplatek a 24hodinová pokojová služba.

hotel ristorante CASALTA
hotel ristorante CASALTA

8,7 / 10 (10 hodnocení)

Hotel ristorante CASALTA se nachází v obci Noventa di Piave, 1,6 km od nákupního centra Noventa di Piave Designer Outlet, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

hotel alla busa
hotel alla busa

8,6 / 10 (56 hodnocení)

Hotel alla busa se nachází v obci Noventa Vicentina, 37 km od Gran Teatro Geox, a nabízí výhled na město. Nabízí restauraci, pokojovou službu, bankomat a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hosté si zde mohou pronajmout auto a využívat zahradu a dětské hřiště.

Park Hotel Villa Leon d'Oro
Park Hotel Villa Leon d'Oro

8,5 / 10 (367 hodnocení)

Leon d'Oro se nachází v renovované vile z konce 19. století v Noventa Di Piave a je obklopen rozsáhlým parkem. Na zdech má benátské dekorace a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování.

AMEDIA Hotel Noventa
AMEDIA Hotel Noventa

8,5 / 10 (364 hodnocení)

AMEDIA Hotel Noventa se nachází v obci Noventa di Piave v Benátsku, 28 km od zálivu Caribe a 33 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale. Ubytování je vzdálené přibližně 39 km od archeologického mořského muzea Caorle, 40 km od aquaparku Aquafollie a 40 km od katedrály Duomo Caorle. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Base Hotel
Base Hotel

8,4 / 10 (2366 hodnocení)

Hotel Base nabízí moderní pokoje, bezplatné Wi-Fi, posilovnu a wellness centrum. Nachází se nedaleko sjezdu z dálnice A4 Noventa di Piave.

Hotel Noventa
Hotel Noventa

8,1 / 10 (255 hodnocení)

Hotel Noventa se nachází v obci Noventa Vicentina, 36 km od Gran Teatro Geox, a nabízí sdílený lounge, bezplatné soukromé parkoviště a zahradu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí úschovnu zavazadel a bezplatné Wi-Fi. Hotel nabízí rodinné pokoje.

Albergo Ristorante Leon d'Oro
Albergo Ristorante Leon d'Oro

8 / 10 (138 hodnocení)

Albergo Ristorante Leon d'Oro je situován v historické budově v Noventa di Piave, 500 metrů od dálnice A4 a Veneto Designer Outlet, kde hosté obdrží speciální slevy. Klimatizované pokoje mají bezplatné Wi-Fi a satelitní LED TV.

[Elegant Suite Piave]Venezia Outlet
[Elegant Suite Piave]Venezia Outlet

6 / 10 (1 hodnocení)

[Elegant Suite Piave]Venezia Outlet se nachází v obci Noventa di Piave v Benátsku a nabízí balkon a výhled do zahrady. Záliv Caribe a vlakové nádraží Mestre Ospedale jsou vzdálené 26 km a 34 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

[Venezia-Suite Hemingway]a pochi passi Outlet
[Venezia-Suite Hemingway]a pochi passi Outlet

[Venezia-Suite Hemingway]a pochi passi Outlet se nachází v obci Noventa di Piave, 26 km od zálivu Caribe a 34 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Ubytování je vzdálené 41 km od katedrály Duomo Caorle a 41 km od svatyně Madonna dell'Angelo.