Ubytování ve městě Olgiate Comasco

Město Olgiate Comasco se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Olgiate Comasco nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Olgiate Comasco

La Corte e l'Uva
La Corte e l'Uva

9,6 / 10 (48 hodnocení)

La Corte e l'Uva se nachází v Olgiate Comasco, 6,9 km od golfového klubu Monticello. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

La casa del cuore - Luxury Apartment
La casa del cuore - Luxury Apartment

9,2 / 10 (29 hodnocení)

La casa del cuore - Luxury Apartment se nachází asi 10 km od golfového klubu Monticello a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

La maison di Gio & Gio
La maison di Gio & Gio

8,7 / 10 (33 hodnocení)

La maison di Gio & Gio se nachází v Olgiate Comasco, 8,5 km od golfového klubu Monticello, a nabízí sdílený lounge, zahradu a výhled do zahrady. Na vlakové nádraží Mendrisio a do kláštera Monastero di Torba je to 13 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi. Villa Olmo je vzdálená 17 km a bazilika Sant'Abbondio 18 km.

AnkO B&B
AnkO B&B

6,8 / 10 (66 hodnocení)

AnkO B&B se nachází 6,3 km od golfového klubu Monticello a nabízí ubytování s balkonem. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a soukromé parkoviště.