Ubytování ve městě Orio al Serio

Město Orio al Serio se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Orio al Serio nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Orio al Serio

La Corte dell'Angelo
La Corte dell'Angelo

9 / 10 (166 hodnocení)

La Corte dell'Angelo se nachází v Orio al Serio, 1,8 km od nákupního centra Orio Center, 3,8 km od kongresového centra Bergamo a 4,6 km od divadla Donizetti Bergamo. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od výstaviště Fiera di Bergamo a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Vacanze La Torre
Casa Vacanze La Torre

8,8 / 10 (144 hodnocení)

Casa Vacanze La Torre se nachází ve městě Orio al Serio, 5 minut jízdy od letiště Orio al Serio. Wi-Fi je dostupné zdarma. Na letiště dojdete pěšky asi za 20 minut.

57 Reshotel Orio
57 Reshotel Orio

8,4 / 10 (2631 hodnocení)

57 Reshotel Orio se nachází necelý 1 km od letiště Bergamo a nabízí moderní pokoje a apartmány s bezplatným Wi-Fi.Doprava na letiště je k dispozici za příplatek.Soukromé parkoviště je na místě zdarma.

BGY Airport Guesthouse
BGY Airport Guesthouse

8,4 / 10 (785 hodnocení)

BGY Airport Guesthouse se nachází 750 metrů od letiště Bergamo Orio Al Serio a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizované pokoje s balkonem.

B & B La Terrazza
B & B La Terrazza

8,4 / 10 (175 hodnocení)

B & B La Terrazza se nachází v Orio al Serio. K dispozici je také balkon.

Airport Stop
Airport Stop

8,3 / 10 (319 hodnocení)

Airport Stop v Orio al Serio nabízí ubytování pouze pro dospělé se zahradou a terasou. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a k nákupnímu centru Orio je to 1,5 km.

La Casetta Dei Daini - Affitti Brevi Italia
La Casetta Dei Daini - Affitti Brevi Italia

8,3 / 10 (37 hodnocení)

La Casetta Dei Daini - Affitti Brevi Italia se nachází v Orio al Serio, 1,8 km od centra Orio, 3,6 km od kongresového centra Bergamo a 4,3 km od divadla Donizetti Bergamo. Nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

B&B Orio BGY
B&B Orio BGY

7,5 / 10 (558 hodnocení)

B&B Orio BGY stojí necelých 5 minut jízdy autem nebo 15 minut chůze od letiště Orio Al Serio. Nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené veřejné parkoviště a vynikající autobusové spojení do Bergama, čtvrtí Alta a Bassa.

landlady airport orio Bergamo Ida
landlady airport orio Bergamo Ida

7,2 / 10 (152 hodnocení)

Landlady airport orio Bergamo Ida se nachází v Orio al Serio, 1,5 km od výstaviště Fiera di Bergamo, a nabízí expresní check-in a check-out, pokoje, zahradu, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Ubytování je vzdálené 3,2 km od centra Orio, 4 km od kongresového centra Bergamo a 4,7 km od divadla Teatro Donizetti Bergamo. Penzion má rodinné pokoje.

Casa vacanza Orio al Serio Bergamo
Casa vacanza Orio al Serio Bergamo

7,1 / 10 (1450 hodnocení)

Casa vacanza Orio al Serio Bergamo se nachází v Orio al Serio, 1,5 km od výstaviště Fiera di Bergamo a 3,2 km od centra Orio. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem do zahrady.

Affittacamere airport orio Bergamo
Affittacamere airport orio Bergamo

7 / 10 (2 hodnocení)

Affittacamere airport orio Bergamo nabízí ubytování v Barianu. Některé pokoje mají terasu s výhledem do zahrady.