Ubytování ve městě Ozieri

Město Ozieri se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Ozieri nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ozieri

La mia casetta country chic
La mia casetta country chic

9,7 / 10 (4 hodnocení)

La mia casetta country chic se nachází v Ozieri, 47 km od arény Serradimigni a 49 km od vlakového nádraží Sassari. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 49 km od Palazzo Ducale Sassari a 3,6 km od Fermata Vigne.

Casa d' Artista B&B
Casa d' Artista B&B

9,4 / 10 (46 hodnocení)

Casa d se nachází 45 km od arény Serradimigni.Artista B&B nabízí sdílený lounge, zahradu a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Carru de ammentos
Carru de ammentos

9,1 / 10 (49 hodnocení)

Carru de ammentos se nachází 46 km od arény Serradimigni a nabízí ubytování se společným salonkem, terasou a sdílenou kuchyní. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Casa Vacanze Sardegna Donna Elena
Casa Vacanze Sardegna Donna Elena

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Vacanze Sardegna Donna Elena se nachází v obci Ozieri, 48 km od arény Serradimigni a 49 km od vlakového nádraží Sassari, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Amariglio B&B
Amariglio B&B

8,4 / 10 (72 hodnocení)

Amariglio B&B se nachází v historické budově v Ozieri a nabízí elegantně zařízené pokoje s vlastní koupelnou a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Každý den se ve sdílené kuchyni podává bohatá snídaně.