Ubytování ve městě Palazzo

Město Palazzo se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Palazzo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palazzo

Camere Rosy
Camere Rosy

9,4 / 10 (14 hodnocení)

Camere Rosy se nachází v Palazzo, 7,7 km od vlakového nádraží Assisi a 22 km od katedrály Perugia. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 22 km od kostela San Severo - Perugia, 6,9 km od baziliky San Francesco a 7,2 km od ulice Via San Francesco. Všechny pokoje mají terasu s výhledem do zahrady.

Il Bagnolo
Il Bagnolo

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Il Bagnolo se nachází v Palazzo, 7,6 km od vlakového nádraží Assisi a 21 km od katedrály Perugia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a zahradou. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

La Pietra di Assisi
La Pietra di Assisi

9,1 / 10 (72 hodnocení)

La Pietra di Assisi se nachází v Palazzo, 7,2 km od vlakového nádraží Assisi a 22 km od katedrály Perugia. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 22 km od kostela San Severo - Perugia, 6,4 km od baziliky San Francesco a 6,8 km od ulice Via San Francesco. Penzion stojí 20 km od vlakového nádraží Perugia a 22 km od náměstí Piazza IV Novembre Perugia.