Ubytování ve městě Pellaro

Město Pellaro se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Pellaro nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pellaro

B&B La Collina Felice
B&B La Collina Felice

9,4 / 10 (29 hodnocení)

B&B La Collina Felice se nachází 12 km od města Reggio Calabria a nabízí venkovní bazén, zahradu, sluneční terasu a kulečník. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

B&B High Definition
B&B High Definition

9,4 / 10 (27 hodnocení)

B&B High Definition se nachází v Pellaru, 1,4 km od pláže Punta Pellaro a 11 km od Aragonského hradu. Nabízí výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi.

Guest Room Nesea
Guest Room Nesea

8,9 / 10 (46 hodnocení)

Guest Room Nesea se nachází v letovisku Pellaro, 1,6 km od pláže Punta Pellaro, a nabízí ubytování u pláže a zahradu. Ubytování je vzdálené asi 10 km od Aragonského hradu, 11 km od archeologického muzea - bronzu Riace a 8,8 km od stadionu Oreste Granillo. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, kyvadlová doprava, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

La punta dei venti
La punta dei venti

8,9 / 10 (34 hodnocení)

La punta dei venti se nachází v Pellaru, necelý 1 km od pláže Punta Pellaro a 12 km od Aragonského hradu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a barem.

Nice home in REGGIO CALABRIA with WiFi and 1 Bedrooms
Nice home in REGGIO CALABRIA with WiFi and 1 Bedrooms

Nice home in REGIO CALABRIA se nachází v Pellaru a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory.Prázdninový dům stojí 12 km od stadionu Oreste Granillo.