Ubytování ve městě Piantedo

Město Piantedo se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Piantedo nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Piantedo

Villa Gioiosa
Villa Gioiosa

9,2 / 10 (188 hodnocení)

Villa Gioiosa se nachází v Piantedu, 28 km od přístaviště trajektů Bellagio, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Portobello
Portobello

8,8 / 10 (98 hodnocení)

Portobello se nachází v Cosio Valtellino, 11 km od Pianteda v Lombardii a nabízí terasu a výhled na hory. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa Legnone
Casa Legnone

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Legnone nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 31 km od zahrad Villa Melzi. Nachází se 29 km od trajektového terminálu Bellagio a nabízí gril a bezplatné parkování.

Carlo C Balkon Ferienwohnung DG
Carlo C Balkon Ferienwohnung DG

Carlo C Balkon Ferienwohnung DG se nachází v Piantedu, 27 km od trajektového terminálu Bellagio a 29 km od zahrad Villa Melzi. Nabízí zahradu a výhled na jezero. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Carlo B Garten Ferienwohnung EG
Carlo B Garten Ferienwohnung EG

Carlo B Garten Ferienwohnung EG se nachází v Piantedu a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis.