Ubytování ve městě Plaus

Město Plaus se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Plaus nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Plaus

Residence & Sportlodges Claudia
Residence & Sportlodges Claudia

9,4 / 10 (34 hodnocení)

Residence & Sportlodges Claudia se nachází v Plausu, 12 km od hlavního vlakového nádraží a divadla Merano. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, zahradu s venkovním bazénem, výhled na bazén a přístup do fitness centra a turecké lázně.

Apartment Himmelreich 29
Apartment Himmelreich 29

9,2 / 10 (29 hodnocení)

Apartment Himmelreich 29 se nachází v Plausu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Wohlfühlhotel Mei Auszeit
Wohlfühlhotel Mei Auszeit

9,1 / 10 (208 hodnocení)

Wohlfühlhotel Mei Auszeit nabízí ubytování s balkonem s výhledem na Texelgruppe, bezplatné wellness centrum a venkovní bazén. Nachází se v centru Plausu a nabízí bezplatné Wi-Fi.

Hotel Stefanshof
Hotel Stefanshof

9 / 10 (98 hodnocení)

Tento rodinný hotel s panoramatickým výhledem na Dolomity nabízí finskou saunu, restauraci a pokoje s koberci a zařízeným balkonem. Merano je vzdálené 12 km.

Park Hotel Villa Etschland
Park Hotel Villa Etschland

8,5 / 10 (125 hodnocení)

Tento rodinný hotel je obklopen horami a jablečnými sady v Plausu a nabízí wellness centrum, venkovní bazén a restauraci. Všechny pokoje v alpském stylu mají zařízený balkon.

Mayr Apartments
Mayr Apartments

7,9 / 10 (9 hodnocení)

Mayr Apartments se nachází v Plausu, 11 km od hlavního vlakového nádraží a 12 km od divadla Merano. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.