Ubytování ve městě Puntalazzo

Město Puntalazzo se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Puntalazzo nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Puntalazzo

vecchio forno
vecchio forno

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Vecchio forno se nachází ve městě Puntalazzo a nabízí sdílený lounge, zahradu a terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 19 km od Giardini Naxos a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa La Vigna
Casa La Vigna

9,6 / 10 (59 hodnocení)

Casa La Vigna se nachází ve městě Puntalazzo a nabízí bazén, restauraci, zahradu, výhled do zahrady a ubytování s bezplatným Wi-Fi.

La Pietra Antica O' Munti
La Pietra Antica O' Munti

9,1 / 10 (6 hodnocení)

La Pietra Antica O' Munti se nachází ve městě Puntalazzo a nabízí sezónní venkovní bazén a dětské hřiště. Na místě je bar. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Maria
Casa Maria

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa Maria se nachází v Puntalazzu a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Giardini Naxos leží 19 km daleko.

Villa Alessio - Mongibello Unit
Villa Alessio - Mongibello Unit

Villa Alessio - Mongibello Unit se nachází ve městě Puntalazzo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování leží 19 km od Giardini Naxos.

AL CASTAGNO
AL CASTAGNO

AL CASTAGNO se nachází ve městě Puntalazzo na Sicílii a nabízí balkon a výhled do zahrady. 15 km od Giardini Naxos.

Agriturismo La Caraffara sull' Etna
Agriturismo La Caraffara sull' Etna

8,5 / 10 (145 hodnocení)

Agriturismo La Caraffara sull' Etna se nachází ve městě Puntalazzo a nabízí výhled do zahrady, restauraci, sdílenou kuchyň, bar, zahradu a terasu. Na farmě je zdarma dostupné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Tra Etna e il mare
Tra Etna e il mare

8 / 10 (3 hodnocení)

Tra Etna e il mare se nachází ve městě Puntalazzo a nabízí sdílený lounge, gril a terasu. Giardini Naxos leží 19 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.