Ubytování ve městě Rocca Cilento

Město Rocca Cilento se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Rocca Cilento nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rocca Cilento

Il rifugio dell'anima
Il rifugio dell'anima

10 / 10 (1 hodnocení)

Il rifugio dell'anima se nachází v obci Rocca Cilento v Kampánii. Má terasu. Nachází se 2,1 km od San Martino a nabízí sdílenou kuchyň.

Il giardino del borgo
Il giardino del borgo

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Nabízí zahradu a gril. Il giardino del borgo nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory v obci Rocca Cilento. 9 km od Santa Maria di Castellabate.

Residence Mancini - Cilento Home
Residence Mancini - Cilento Home

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Residence Mancini - Cilento Home se nachází v obci Rocca Cilento a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu.

B&B La Quercia del Cilento
B&B La Quercia del Cilento

7,9 / 10 (17 hodnocení)

B&B La Quercia del Cilento se nachází asi 1,9 km od Rocca Cilento a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na jezero. Tento bed and breakfast nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Villetta con piscina LAUREANA CILENTO FF
Villetta con piscina LAUREANA CILENTO FF

7 / 10 (4 hodnocení)

Villetta con piscina FF LAUREANA CILENTO se nachází v obci Rocca Cilento a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.