Ubytování ve městě Rotondi

Město Rotondi se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě Rotondi nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rotondi

Casa vacanza zia Ersilia
Casa vacanza zia Ersilia

8,3 / 10 (79 hodnocení)

Casa vacanza zia Ersilia se nachází asi 29 km od královského paláce Caserta a nabízí výhled na město, restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol a bar. Budova byla postavena v 18. století a nabízí klimatizované pokoje s balkonem.

Hotel La Campagnola
Hotel La Campagnola

8,2 / 10 (11 hodnocení)

Hotel La Campagnola se nachází v Rotondi, 29 km od královského paláce Caserta, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a zahradou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu a bezplatné Wi-Fi. Hotel má rodinné pokoje.

Casa vacanza al borgo
Casa vacanza al borgo

6,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa vacanza al borgo se nachází v Rotondi, 29 km od královského paláce Caserta, 47 km od muzea Museo e Real Bosco di Capodimonte a katakomb sv. Gaudího, a nabízí bar, zahradu a terasu. Tento apartmán se nachází 48 km od Chiesa dei Santi Filippo e Giacomo a San Gregorio Armeno.

Il Nido
Il Nido

Il Nido se nachází v Rotondi a nabízí ubytování s balkonem nebo terasou, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, barem a zahradou.