Ubytování ve městě San Donato Val di Comino

Město San Donato Val di Comino se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě San Donato Val di Comino nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Donato Val di Comino

B&B Casal Cominium lochescion
B&B Casal Cominium lochescion

8,9 / 10 (54 hodnocení)

B&B Casal Cominium lochescion se nachází uprostřed hor národního parku Abruzzo, 3,5 km od San Donato Val Di Comino. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Hotel La Grotte
Hotel La Grotte

8,5 / 10 (126 hodnocení)

Hotel La Grotte se nachází v San Donato Val di Comino, 40 minut jízdy od národního parku Abruzzo, Lazio a Molise. Nabízí venkovní bazén, golfové hřiště a pokoje.

Villa Grancassa Relais Hotel Ristorante
Villa Grancassa Relais Hotel Ristorante

8,1 / 10 (126 hodnocení)

Villa Grancassa Relais Hotel Ristorante se nachází v San Donato Val di Comino a nabízí restauraci. Tento 3hvězdičkový hotel má zahradu. Výhled směřuje do zahrady.

Valle di Comino - Terrazza Panoramica -
Valle di Comino - Terrazza Panoramica -

8 / 10 (7 hodnocení)

Valle di Comino - Terrazza Panoramica - se nachází asi 5,3 km od Pietrafitty a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 7,8 km od Settefrati a 8,1 km od Collepizzulo.

Studio chic centre san donato val Di comino
Studio chic centre san donato val Di comino

Studio chic centre san donato val Di comino se nachází jen pár kroků od národního parku Abruzzo a 31 km od Prati di Mezzo - Picinisco v San Donato Val di Comino a nabízí ubytování s kuchyňským koutem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 37 km od Monte Vitelle - Pescasseroli.