Ubytování ve městě San Pietro

Město San Pietro se nachází v regionu Kampánie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Pietro nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Pietro

La Casa Dei Gufi - San Pietro Al Tanagro
La Casa Dei Gufi - San Pietro Al Tanagro

10 / 10 (2 hodnocení)

La Casa Dei Gufi - San Pietro Al Tanagro se nachází v San Pietro al Tanagro. Město Acciaroli je vzdálené 50 km.

Mastu Gilardo
Mastu Gilardo

9,8 / 10 (67 hodnocení)

Mastu Gilardo se nachází v San Pietro al Tanagro, 15 km od jeskyní Pertosa a 49 km od termálních pramenů Contursi. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi.

Il Glicine Luxury
Il Glicine Luxury

9,7 / 10 (51 hodnocení)

Il Glicine Luxury se nachází asi 44 km od termálních pramenů Contursi a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. 14 km od jeskyní Pertosa. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Sud e Magia
B&B Sud e Magia

9,6 / 10 (86 hodnocení)

B&B Sud e Magia se nachází ve městě San Pietro Infine a nabízí restauraci, sdílený lounge, bar, zahradu, sezónní venkovní bazén a sluneční terasu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

La Maison du Grand Tour
La Maison du Grand Tour

9,6 / 10 (17 hodnocení)

La Maison du Grand Tour se nachází ve městě San Pietro, 8,1 km od katedrály Salerno a 9,3 km od hradu Castello di Arechi. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Cava Resort Costa d'Amalfi
Cava Resort Costa d'Amalfi

8,4 / 10 (19 hodnocení)

Cava Resort Costa d'Amalfi se nachází ve městě San Pietro v Kampánii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

B&B La Mimosa
B&B La Mimosa

7,7 / 10 (16 hodnocení)

B&B La Mimosa se nachází ve městě San Pietro a nabízí sezónní venkovní bazén a gril. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň.