Ubytování ve městě Santa Maria di Licodia

Město Santa Maria di Licodia se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Maria di Licodia nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Maria di Licodia

Villa Marletta
Villa Marletta

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Marletta se nachází v Santa Maria di Licodia a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Giardini Naxos leží 39 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Lavica - Country Guest House
Lavica - Country Guest House

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Lavica - Country Guest House se nachází v Santa Maria di Licodia, 9,3 km od zábavního parku Etnaland a 22 km od stadionu Stadio Angelo Massimino. Nabízí gril a klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Scordapeni
Chalet Scordapeni

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Chalet Scordapeni se nachází v Santa Maria di Licodia, 26 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a 12 km od zábavního parku Etnaland. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Agriturismo Biologico Corte Aragonese
Agriturismo Biologico Corte Aragonese

8,2 / 10 (32 hodnocení)

Corte Aragonese se nachází na úpatí Etny, 3 km od vlakového nádraží Paternò. Nabízí soukromý park s venkovním bazénem a sicilskou kuchyni vyrobenou z bio produktů. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.