Ubytování ve městě Santa Valpurga

Město Santa Valpurga se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Valpurga nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Valpurga

Residence Karnutsch
Residence Karnutsch

10 / 10 (2 hodnocení)

Residence Karnutsch se nachází v Santa Valpurga a nabízí apartmány s kuchyní. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Chalet Ulten
Chalet Ulten

10 / 10 (1 hodnocení)

Chalet Ulten se nachází asi 32 km od hlavního vlakového nádraží a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nachází se 30 km od vlakového nádraží Maia Bassa a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Kalchgruberhof Ferienwohnung Zirbe
Kalchgruberhof Ferienwohnung Zirbe

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Residence am se nachází v Santa Valburga St. Walburg, 28 km od vlakového nádraží Maia Bassa. Kalchgruberhof nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepcí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování.

Panorama Apartment Raffeinhof
Panorama Apartment Raffeinhof

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Panorama Apartment Raffeinhof se nachází asi 26 km od vlakového nádraží Maia Bassa a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na jezero. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienwohnungen Zeppenhof
Ferienwohnungen Zeppenhof

9 / 10 (36 hodnocení)

Ferienwohnungen Zeppenhof se nachází v Santa Valburga St. Walburg v regionu Trentino Alto Adige, 25 km od vlakového nádraží Maia Bassa. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Adlerhorst Zaunkoenig
Adlerhorst Zaunkoenig

Adlerhorst Zaunkoenig se nachází asi 28 km od vlakového nádraží Maia Bassa a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na jezero. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Adlerhorst Blaumeise
Adlerhorst Blaumeise

Adlerhorst Blaumeise se nachází asi 28 km od vlakového nádraží Maia Bassa a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Adlerhorst Amsel
Adlerhorst Amsel

Adlerhorst Amsel nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Santa Valburga St. Walburg, 28 km od vlakového nádraží Maia Bassa a 29 km od hlavního vlakového nádraží. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.