Ubytování ve městě SantʼEufemia

Město SantʼEufemia se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě SantʼEufemia nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě SantʼEufemia

Wind House
Wind House

10 / 10 (1 hodnocení)

Wind House s výhledem na moře se nachází v SantʼEufemia Lamezia, 60 metrů od Spiaggia Cafarone a 32 km od kostela Piedigrotta.Toto ubytování u pláže nabízí přístup na balkon a bezplatné soukromé parkoviště.

Magna Grecia - Beach Houses
Magna Grecia - Beach Houses

10 / 10 (1 hodnocení)

Magna Grecia - Beach Houses se nachází v SantʼEufemia Lamezia, 100 metrů od Spiaggia Cafarone a 32 km od kostela Piedigrotta, a nabízí klimatizaci.Nabízí výhled na moře a je vzdálený 33 km od hradu Murat.

Magna Grecia - Case Vacanza
Magna Grecia - Case Vacanza

10 / 10 (1 hodnocení)

Magna Grecia - Case Vacanza se nachází v SantʼEufemia Lamezia, 100 metrů od Spiaggia Cafarone a 32 km od kostela Piedigrotta, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.

LAMEZIA AIRPORT APPARTMENT.
LAMEZIA AIRPORT APPARTMENT.

10 / 10 (1 hodnocení)

Nachází se v SantʼEufemia Lamezia, 29 km od kostela Piedigrotta a 31 km od hradu Murat, LAMEZIA AIRPORT APPARTMENT.Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.Toto ubytování má balkon s výhledem na moře.

Casetta GGG
Casetta GGG

9,8 / 10 (89 hodnocení)

Casetta GGG se nachází asi 30 km od hradu Murat a nabízí ubytování se zahradou a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 29 km od kostela Piedigrotta a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Modern Apt REVENTINO - Le Lincelle, Lamezia
Modern Apt REVENTINO - Le Lincelle, Lamezia

9,5 / 10 (53 hodnocení)

Modern Apt REVENTINO - Le Lincelle, Lamezia se nachází v SantʼEufemia Lamezia v regionu Kalábrie a nabízí terasu.Klimatizované ubytování je 2.2 km od pláže Ginepri a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

La Casetta
La Casetta

9,4 / 10 (25 hodnocení)

La Casetta se nachází v SantʼEufemia Lamezia a nabízí klimatizované ubytování s terasou.Nachází se 28 km od kostela Piedigrotta a nabízí zahradu a bezplatné soukromé parkoviště.

B&B Villa dei Fiori
B&B Villa dei Fiori

9,1 / 10 (65 hodnocení)

Odehrává se v SantʼEufemia Lamezia, 2.4 km od Spiaggia Cafarone a 2.B\u0026B Villa dei Fiori se nachází 7 km od pláže Ginepri a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizaci, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge.

Bram Hotel
Bram Hotel

8,2 / 10 (305 hodnocení)

Čtyřhvězdičkový Bram Hotel je vzdálen 200 metrů od hlavního nádraží v Lamezia Terme a nabízí elegantně zařízené, útulné pokoje s bezplatným Wi-Fi připojením.

Agriturismo Masseria I Risi
Agriturismo Masseria I Risi

8,2 / 10 (61 hodnocení)

Masseria I Risi se nachází v zelené lokalitě, pouhých 5 minut jízdy od letiště Lamezia Terme. Nabízí bezplatné parkování, půjčovnu jízdních kol zdarma, vířivku pro 8 osob a stezku na jogging v lese.

Aerhotel Phelipe
Aerhotel Phelipe

7,9 / 10 (513 hodnocení)

Aerhotel Phelipe nabízí vřelé přivítání, pohodlné ubytování a dobré jídlo. Nachází se v blízkosti nádraží v Lamezia Terme a je skvělou základnou pro objevování Kalábrie.

Residence Lamezia Golfo
Residence Lamezia Golfo

6,8 / 10 (21 hodnocení)

Rezidence Lamezia Golfo se nachází v SantʼEufemia Lamezia a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Tato nemovitost se nachází na pláži a má terasu.

Appartamento Melania
Appartamento Melania

Appartamento Melania se nachází v SantʼEufemia Lamezia, 200 metrů od Spiaggia Cafarone, 32 km od kostela Piedigrotta a 33 km od hradu Murat.Tento apartmán nabízí ubytování s balkonem.

Villa al Bastione di Malta
Villa al Bastione di Malta

Villa al Bastione di Malta se zahradou se nachází v SantʼEufemia Lamezia, 32 km od kostela Piedigrotta a 34 km od hradu Murat.Klimatizované ubytování je 1.6 km od Spiaggia Cafarone a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Stunning home in Gizzeria lido with WiFi
Stunning home in Gizzeria lido with WiFi

Stunning home Gizzeria lido se nachází v Sant'Eia Vetere a nabízí klimatizované ubytování s terasou a Wi-Fi.42 km od Tropey.