Ubytování ve městě Senales

Město Senales se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Senales nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Senales

Residence Remi
Residence Remi

9,2 / 10 (133 hodnocení)

Residence Remi se nachází v obci Senales, 10 km od lyžařského areálu Schnalstal. Nabízí saunu, zařízenou zahradu, bezplatnou kyvadlovou dopravu na stanici Merano a apartmány s balkonem a výhledem na hory.

Tonzhaus Hotel
Tonzhaus Hotel

9,2 / 10 (120 hodnocení)

Tonzhaus Hotel je rodinný podnik nacházející se 2 km od centra obce Val Senales a 10 km od sjezdovek. Nabízí pokoje s vlastní koupelnou a balkonem s výhledem na hory, wellness centrum a restauraci s terasou.

Aktiv & Familienhotel Adlernest
Aktiv & Familienhotel Adlernest

9,1 / 10 (35 hodnocení)

Aktiv & Familienhotel Adlernest se nachází ve Val Senales a nabízí panoramatický výhled na okolní horskou krajinu. Nabízí wellness centrum a bezplatnou kyvadlovou dopravu na 10 km vzdálené sjezdovky Schnalstal.

Hotel Oberraindlhof
Hotel Oberraindlhof

8,5 / 10 (11 hodnocení)

Oberraindlhof je alpský hotel s bezplatnou saunou, který se nachází v údolí Jižního Tyrolska. Hosté mají volný vstup do 10 km vzdáleného parku a wellness centra Acquavventura.

Untervernatsch Fewo Edelweiss
Untervernatsch Fewo Edelweiss

8 / 10 (4 hodnocení)

Untervernatsch Fewo Edelweiss se nachází asi 29 km od divadla Merano a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. 28 km od hlavního vlakového nádraží. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Untervernatsch Fewo Enzian
Untervernatsch Fewo Enzian

8 / 10 (1 hodnocení)

Untervernatsch Fewo Enzian se nachází asi 29 km od divadla Merano a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. 28 km od hlavního vlakového nádraží. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Texel Apartments & Pizzeria
Texel Apartments & Pizzeria

7,9 / 10 (32 hodnocení)

Texel Apartments & Pizzeria se nachází v Senales a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci, bar a zahradu.

Gasthof Neuratheis
Gasthof Neuratheis

7,6 / 10 (179 hodnocení)

Gasthof Neuratheis se nachází v obci Senales, 22 km od hlavního vlakového nádraží a 23 km od divadla Merano. Nabízí ubytování s barem a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 23 km od Princova hradu, 23 km od ženského muzea a 23 km od vlakového nádraží Maia Bassa. K místním zajímavostem, jako je Kunst Merano Arte a Parco Maia, je to 24 km.