Ubytování ve městě Sennori

Město Sennori se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Sennori nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Sennori

Casa Asinara
Casa Asinara

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Asinara se nachází v Sennori, 46 km od přístavu Alghero a 48 km od Nuraghe di Palmavera. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 12 km od Areny Serradimigni a 36 km od Necropolis of Anghelu Ruju.

B&B Mariposa
B&B Mariposa

9,5 / 10 (46 hodnocení)

B&B Mariposa se nachází v Sennori, 7 km od nejbližší pláže a 46 km od Alghera. Na pláž Isola Rossa dojedete autem za 1 hodinu.

Casa Simona
Casa Simona

Casa Simona se nachází v Sennori, 47 km od přístavu Alghero, 48 km od města Nuraghe di Palmavera a 10 km od vlakového nádraží Sassari. Ubytování je vzdálené 37 km od Necropolis of Anghelu Ruju a 44 km od vlakového nádraží Alghero.

B&B SHARDANA
B&B SHARDANA

8,9 / 10 (31 hodnocení)

B&B SHARDANA nabízí dobře vybavené ubytování s bezplatným Wi-Fi v Sennori, 46 km od přístavu Alghero a 47 km od města Nuraghe di Palmavera.

Nice home in Sennori -SS- with 3 Bedrooms and Internet
Nice home in Sennori -SS- with 3 Bedrooms and Internet

5 / 10 (4 hodnocení)

Pěkný dům v Sennori -SS- se 3 ložnicemi a internetem se nachází v Sennori, 11 km od vlakového nádraží Sassari a 12 km od Palazzo Ducale Sassari.Nabízí výhled na moře.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Ubytování je vzdálené 48 km od přístavu Alghero a 49 km od města Nuraghe di Palmavera.