Ubytování ve městě Simius

Město Simius se nachází v regionu Sardinie ve státě Itálie. Celkově ve městě Simius nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Simius

Villa Kòsmos - Piscina e Giardino - Villasimius
Villa Kòsmos - Piscina e Giardino - Villasimius

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Kòsmos - Piscina e Giardino - Villasimius se nachází v Simiusu, nedaleko pláže Simius a 1,7 km od Spiaggia di Is Traias.Nabízí terasu s výhledem na bazén, venkovní bazén a sdílený salonek.Vila se soukromým bazénem, bbbbbbbbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villetta Passudedantza
Villetta Passudedantza

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Ubytování se nachází v Simiusu, 200 metrů od Spiaggia di Porto Luna a od Spiaggia di.Is Traias, Villetta Passudedantza nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou.Nabízí balkon s grilem.

Villa Katia - Near the Beach
Villa Katia - Near the Beach

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Nachází se v Simiusu, 250 metrů od pláže Simius a 400 metrů od Spiaggia di Je Traias, Villa Katia - Near the Beach nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. K dispozici je také patio.

VILLA COLORATISSIMA
VILLA COLORATISSIMA

8 / 10 (1 hodnocení)

VILLA COLORATISSIMA se nachází v obci Simius a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.Spiaggia di Is Traias leží jen 600 metrů od Spiaggia di Is Traias a necelý 1 km od Spiaggia di Porto Luna.