Ubytování ve městě Spinea

Město Spinea se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Spinea nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Spinea

Casa Vacanza e per lavoro Tessyhouse
Casa Vacanza e per lavoro Tessyhouse

9,8 / 10 (33 hodnocení)

Casa Vacanza e per lavoro Tessyhouse se nachází v obci Spinea a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a parkováním zdarma. Hosté si mohou připravit vlastní snídani.

Casa del Vigneto
Casa del Vigneto

9,3 / 10 (25 hodnocení)

Casa del Vigneto se nachází v obci Spinea a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Vacanza e per lavoro Elena e Carla
Casa Vacanza e per lavoro Elena e Carla

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Casa Vacanza e per lavoro Elena e Carla nabízí ubytování ve městě Spinea, 350 metrů od autobusové zastávky se spoji do Benátek a Mestre. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

“Cotton Candy” near Venice
“Cotton Candy” near Venice

8,9 / 10 (17 hodnocení)

"Cotton Candy" near Venice se nachází v obci Spinea, 6,2 km od muzea M9 a 8,5 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také balkon.

“Botanica” near Venice
“Botanica” near Venice

8,3 / 10 (27 hodnocení)

"Botanica" near Venice se nachází v obci Spinea, 6,2 km od muzea M9 a 8,5 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Ubytování má výhled na město a je vzdálené 14 km od benátského vlakového nádraží Santa Lucia a 15 km od baziliky Frari.

Agriturismo Ca Novak Venezia
Agriturismo Ca Novak Venezia

8,2 / 10 (18 hodnocení)

Agriturismo Ca Novak Venezia se nachází v obci Spinea, 6,3 km od muzea M9 a 8,6 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale. Nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady.