Ubytování ve městě Terzolas

Město Terzolas se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Terzolas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Terzolas

Mansarda con giardino Val di Sole Trentino
Mansarda con giardino Val di Sole Trentino

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Mansarda con giardino Val di Sole Trentino se nachází v obci Terzolas a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Residenza La Corte Dei Toldi
Residenza La Corte Dei Toldi

9,3 / 10 (41 hodnocení)

Tento rodinný penzion se nachází v údolí Val di Sole a nabízí tradiční restauraci a elegantní pokoje se satelitní LCD TV. Vlakové nádraží Terzolas je vzdálené 7 minut chůze. Wi-Fi je k dispozici zdarma.

Agritur Anselmi
Agritur Anselmi

9 / 10 (5 hodnocení)

Agritur Anselmi se nachází v moderní budově s relaxační sluneční terasou a zahradou, 300 metrů od vlakového nádraží Terzolas. Nabízí prostorné pokoje se satelitní LCD TV a výhledem na Dolomiti di Brenta. K dispozici je neplacené parkoviště.

Pippo Hotel
Pippo Hotel

8,8 / 10 (68 hodnocení)

Pippo Hotel se nachází v Malè v národním parku Stelvio a nabízí bezplatný autobus k 8 km vzdáleným sjezdovkám Madonna di Campiglio. Má vyhřívaný venkovní bazén a lázně.

Beautiful home in Terzolas with 2 Bedrooms and WiFi
Beautiful home in Terzolas with 2 Bedrooms and WiFi

7 / 10 (1 hodnocení)

Krásný dům v Terzolas se 2 ložnicemi a WiFi se nachází v Terzolas a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.