Ubytování ve městě Veroli

Město Veroli se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Veroli nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Veroli

LA CASA IN COLLINA
LA CASA IN COLLINA

9,8 / 10 (49 hodnocení)

LA CASA IN COLLINA se nachází ve Veroli v regionu Lazio a nabízí zahradu.Ubytování je vzdálené 37 km od Pescasseroli a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Guest House de vita beata
Guest House de vita beata

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Guest House de vita beata se nachází ve Veroli a nabízí výhled na město, restauraci, sdílený lounge a zahradu.

Monastero Di Sant'Erasmo
Monastero Di Sant'Erasmo

9,1 / 10 (424 hodnocení)

Monastero Di Sant'Erasmo se nachází ve Veroli a nabízí sdílený lounge, zahradu, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel má rodinné pokoje.

THE DOMUS - casa vacanza in Veroli
THE DOMUS - casa vacanza in Veroli

9,1 / 10 (22 hodnocení)

THE DOMUS - casa vacanza in Veroli se nachází ve Veroli.34 km od Pescasseroli.

Il Melograno
Il Melograno

9 / 10 (84 hodnocení)

Il Melograno se nachází ve Veroli, 47 km od vlakového nádraží Priverno Fossanova. Nabízí ubytování s klimatizací a bezplatným Wi-Fi.

Tenuta Del Massimo Feudo
Tenuta Del Massimo Feudo

8,3 / 10 (155 hodnocení)

Tenuta del Massimo Feudo sídlí ve zrekonstruované budově ze 16. století, 5 km od centra Frosinone. Nabízí soukromé parkoviště a ubytování v rustikálním stylu s bezplatným Wi-Fi.

Albergo Ristorante Uliveto
Albergo Ristorante Uliveto

8,3 / 10 (130 hodnocení)

Albergo Ristorante Uliveto se nachází ve Veroli, 44 km od vlakového nádraží Priverno Fossanova, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a společným salonkem. Hotel se nachází 50 km od Rainbow MagicLand a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Hotel Relais Filonardi
Hotel Relais Filonardi

8,2 / 10 (622 hodnocení)

Hotel Relais Filonardi sídlí v bývalém klášteře z roku 1600 v centru města Veroli. Má zařízenou terasu, restauraci a kapli. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.