Ubytování ve městě Villa di Tirano

Město Villa di Tirano se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Villa di Tirano nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villa di Tirano

Le Case del Ponte
Le Case del Ponte

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Apartmány Le Case del Ponte mají balkon s výhledem na hory a bezplatné Wi-Fi. Vila di Tirano se nachází v obci Villa di Tirano a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a zahradu s grilem.

La Vita in Campagna
La Vita in Campagna

9,3 / 10 (33 hodnocení)

Ubytování La Vita v Campagna se nachází v klidné oblasti 2 km od Villa di Tirano a nabízí výhled na okolní údolí a hory.K dispozici je bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Contrada Beltramelli
Contrada Beltramelli

9,2 / 10 (330 hodnocení)

Contrada Beltramelli se nachází ve vile di Tirano a nabízí rustikální pokoje a apartmány se starožitnostmi a charakteristickými klenutými stropy. Je vzdálen jen 2 km od vlakového nádraží Bernina, odkud se dostanete přes hranice do St. Mortiz.

foresteria stazzona
foresteria stazzona

8,7 / 10 (133 hodnocení)

Foreesteria stazzona se nachází ve vile di Tirano, 12 km od města Aprica, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. K dispozici je úschovna zavazadel, bezplatná kyvadlová doprava a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.