Ubytování ve městě Villa

Město Villa se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Villa nabízíme 32 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villa

CHALET VELA Natura e Relax
CHALET VELA Natura e Relax

10 / 10 (1 hodnocení)

CHALET VELA Natura e Relax se nachází v obci Villanuova sul clisi a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Paola
Casa Paola

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Paola se nachází v obci Villasanta, 19 km od stanice metra Lambrate, 20 km od stanice metra Centrale a 20 km od lanovky Bosco Verticale. Villa Fiorita je vzdálená 15 km. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La cornice sul Garda - Your Home
La cornice sul Garda - Your Home

9,6 / 10 (31 hodnocení)

La cornice sul Garda - Your Home se nachází v obci Villanuova sul clisi, 23 km od hradu Desenzano. Nabízí výhled na jezero, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Isola Verde
B&B Isola Verde

9,6 / 10 (21 hodnocení)

B&B Isola Verde nabízí ubytování ve vile s bezplatným Wi-Fi, výhledem do zahrady, barem, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Villa Cristina
Villa Cristina

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Villa Cristina se nachází ve vile Pedergnano a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. 23 km od Brescie. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Le Case del Ponte
Le Case del Ponte

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Apartmány Le Case del Ponte mají balkon s výhledem na hory a bezplatné Wi-Fi. Vila di Tirano se nachází v obci Villa di Tirano a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a zahradu s grilem.

Luxurious Villa in Lombardy with Garden and bubble bath
Luxurious Villa in Lombardy with Garden and bubble bath

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Luxusní vila v Lombardii se zahradou a perličkou se nachází ve vile Pedergnano, 23 km od Madonna delle Grazie.Nabízí zahradu s grilem a bezplatné Wi-Fi.Tato vila se nachází 35 km od divadla Donizetti Bergamo a 35 km od centra Orio.

B&B Casa Ceruti
B&B Casa Ceruti

9,3 / 10 (472 hodnocení)

B&B Casa Ceruti se nachází v obci Villa Guardia, 20 minut jízdy od jezera a centra města Como. Nabízí zahradu a Wi-Fi zdarma.

La Vita in Campagna
La Vita in Campagna

9,3 / 10 (33 hodnocení)

Ubytování La Vita v Campagna se nachází v klidné oblasti 2 km od Villa di Tirano a nabízí výhled na okolní údolí a hory.K dispozici je bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Bed & Breakfast Indi Thelar
Bed & Breakfast Indi Thelar

9,2 / 10 (471 hodnocení)

Indi Thelar se nachází ve Villa Guardia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a společnou zahradou.

Agriturismo Tenuta
Agriturismo Tenuta "Il Cigno"

9,2 / 10 (449 hodnocení)

Tenuta "Il Cigno" se nachází v obci Villanterio v Lombardii, 29 km od Milána. Nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Contrada Beltramelli
Contrada Beltramelli

9,2 / 10 (330 hodnocení)

Contrada Beltramelli se nachází ve vile di Tirano a nabízí rustikální pokoje a apartmány se starožitnostmi a charakteristickými klenutými stropy. Je vzdálen jen 2 km od vlakového nádraží Bernina, odkud se dostanete přes hranice do St. Mortiz.

Agriturismo Donec
Agriturismo Donec

9,2 / 10 (133 hodnocení)

Agriturismo Donec se nachází ve Villa Dalegno v Lombardii, nedaleko Pontedilegno-Tonale. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Dandelion Como Suites & Park
Dandelion Como Suites & Park

9,1 / 10 (509 hodnocení)

Dandelion Como Suites & Park se nachází ve vile Guardia, 3,4 km od golfového klubu Monticello, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, barem a zahradou. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel nabízí rodinné pokoje.

CASCINA LEGNAGO near Garda lake - trilocale
CASCINA LEGNAGO near Garda lake - trilocale

9 / 10 (12 hodnocení)

CASCINA LEGNAGO near Garda lake - trilocale se nachází v obci Villanuova sul clisi, 23 km od hradu Desenzano a 31 km od Madonny delle Grazie. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

AL CLISI graziosa mansarda
AL CLISI graziosa mansarda

9 / 10 (10 hodnocení)

Villanuova sul clisi, 23 km od hradu Desenzano a 29 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. AL CLISI graziosa mansarda nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Poskytuje výhled na řeku a hory a je vzdálen 31 km od Madonny delle Grazie.

Villa Rondine
Villa Rondine

9 / 10 (9 hodnocení)

Villa Rondine se nachází v obci Villanuova sul clisi a nabízí zahradu a terasu. 40 km od města Riva del Garda.

Apartment twenty five
Apartment twenty five

9 / 10 (6 hodnocení)

Apartment twenty five se nachází v obci Villasanta a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 30 km od Bergama.

Villa Colombo
Villa Colombo

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Colombo se nachází v obci Villanuova sul clisi a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Gelsomino
Il Gelsomino

8,9 / 10 (130 hodnocení)

Il Gelsomino se nachází ve Villa Guardia, jen 4,4 km od golfového klubu Monticello. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 8,2 km od baziliky San Fedele a vlakového nádraží Como San Giovanni.

San Valentino Hotel
San Valentino Hotel

8,9 / 10 (129 hodnocení)

San Valentino Hotel se nachází ve Villa di Serio, 6 km od stadionu Gewiss, a nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, sdíleným loungem a zahradou. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí služby concierge a bezplatné Wi-Fi. Na skleničku si můžete zajít do snack baru.

HILL COLLE - camere & bistrot
HILL COLLE - camere & bistrot

8,8 / 10 (111 hodnocení)

HILL COLLE - camere & bistrot se nachází ve vile Pedergnano, 23 km od Madonny delle Grazie. Nabízí restauraci, bar a neplacené soukromé parkoviště. Penzion se nachází asi 31 km od výstaviště Fiera di Bergamo a 34 km od kongresového centra Centro Congressi Bergamo. Penzion má rodinné pokoje.

foresteria stazzona
foresteria stazzona

8,7 / 10 (133 hodnocení)

Foreesteria stazzona se nachází ve vile di Tirano, 12 km od města Aprica, a nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. K dispozici je úschovna zavazadel, bezplatná kyvadlová doprava a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.

Milla Appartamento 4-6 letti - Pontagna -1km Ponte di Legno T04416
Milla Appartamento 4-6 letti - Pontagna -1km Ponte di Legno T04416

8,7 / 10 (24 hodnocení)

Milla Appartamento 4-6 se může pochlubit výhledem na hory. letti - Pontagna -1km Ponte di Legno T04416 nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 13 km od průsmyku Tonale. Pontedilegno-Tonale a Teleferica ENEL jsou vzdálené 2 km a 5,2 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Casetta Villa
Casetta Villa

8,7 / 10 (17 hodnocení)

Casetta Villa nabízí ubytování ve vile di Chiavenna, 48 km od golfového hřiště Engadin Samedan & Zuoz-Madulain. Nachází se 41 km od vlakového nádraží St. Moritz a nabízí bankomat.

Relax vista lago
Relax vista lago

8,6 / 10 (32 hodnocení)

Relax vista lago nabízí ubytování s výhledem na bazén, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 22 km od hradu Desenzano. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat potápění, cyklistice a rybaření.

residenza in zona Pontedilegno T02034
residenza in zona Pontedilegno T02034

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Residence se nachází v obci zóny Pontedilegno T02034, přibližně 14 km od průsmyku Tonale, a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na město.Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Casa Bondone
Casa Bondone

8,5 / 10 (39 hodnocení)

Casa Bondone nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory v obci Villanuova sul Clisi, méně než 15 minut jízdy od vesnice Salò a břehů Gardského jezera. Hosté ubytovaní v tomto apartmánu mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem.

La Mansarda di Resega 25
La Mansarda di Resega 25

8,1 / 10 (26 hodnocení)

La Mansarda di Resega 25 se nachází v obci Villasanta, 15 km od vily Fiorita a 19 km od stanice metra Lambrate. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 21 km od kongresového centra GAM Milano a vily Necchi Campiglio.

B&B Villa Rosella Appartamento completo di camera matrimoniale e 2 letti singoli
B&B Villa Rosella Appartamento completo di camera matrimoniale e 2 letti singoli

7,8 / 10 (10 hodnocení)

B&B Villa Rosella Appartamento completo di camera matrimoniale e 2 letti singoli se nachází v obci Villanuova sul clisi a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na město. Tento bed and breakfast má výhled do zahrady a je vzdálený 43 km od města Riva del Garda.

Hostello Adda Beach
Hostello Adda Beach

5,5 / 10 (42 hodnocení)

Hostello Adda Beach se nachází ve Villa d'Adda, 15 km od Leolandie. Nabízí restauraci, neplacené soukromé parkoviště, bar a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Tento hotel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi.

STANZA PRIVATA CON TRAVI A VISTA - vedano al lambro - Parco di Monza
STANZA PRIVATA CON TRAVI A VISTA - vedano al lambro - Parco di Monza

3,8 / 10 (4 hodnocení)

STANZA PRIVATA CON TRAVI A VISTA - vedano al lambro - Parco di Monza se nachází v obci Villasanta, 17 km od vily Fiorita, 18 km od lanovky Bosco Verticale a 18 km od stanice metra Centrale. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Hotel stojí 20 km od galerie umění Brera a 21 km od výstaviště GAM Milano.