Ubytování ve městě Villasanta

Město Villasanta se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Villasanta nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Villasanta

Casa Paola
Casa Paola

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Paola se nachází v obci Villasanta, 19 km od stanice metra Lambrate, 20 km od stanice metra Centrale a 20 km od lanovky Bosco Verticale. Villa Fiorita je vzdálená 15 km. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment twenty five
Apartment twenty five

9 / 10 (6 hodnocení)

Apartment twenty five se nachází v obci Villasanta a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 30 km od Bergama.

La Mansarda di Resega 25
La Mansarda di Resega 25

8,1 / 10 (26 hodnocení)

La Mansarda di Resega 25 se nachází v obci Villasanta, 15 km od vily Fiorita a 19 km od stanice metra Lambrate. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 21 km od kongresového centra GAM Milano a vily Necchi Campiglio.

STANZA PRIVATA CON TRAVI A VISTA - vedano al lambro - Parco di Monza
STANZA PRIVATA CON TRAVI A VISTA - vedano al lambro - Parco di Monza

3,8 / 10 (4 hodnocení)

STANZA PRIVATA CON TRAVI A VISTA - vedano al lambro - Parco di Monza se nachází v obci Villasanta, 17 km od vily Fiorita, 18 km od lanovky Bosco Verticale a 18 km od stanice metra Centrale. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Hotel stojí 20 km od galerie umění Brera a 21 km od výstaviště GAM Milano.