Ubytování ve městě Vodo Cadore

Město Vodo Cadore se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Vodo Cadore nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Vodo Cadore

Casa de Lorenzo
Casa de Lorenzo

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa de Lorenzo nabízí ubytování s výhledem do zahrady ve Vodo Cadore, 34 km od jezera Sorapiss a 17 km od jezera Cadore. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Chalet del Capriolo
Chalet del Capriolo

9,7 / 10 (26 hodnocení)

Chalet del Capriolo se nachází ve Vodo Cadore a nabízí výhled do zahrady, bar, zahradu a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa TRI - Wellness Chalet
Casa TRI - Wellness Chalet

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa TRI - Wellness Chalet se nachází ve Vodo Cadore a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 34 km od jezera Sorapiss. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ciandolada Wellness
Ciandolada Wellness

8,6 / 10 (198 hodnocení)

Ciandolada Wellness se nachází ve Vodo Cadore, 33 km od jezera Sorapiss a 16 km od jezera Cadore. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením. K dispozici je vířivka a sauna.

Appartamento ultimo piano vista Dolomiti
Appartamento ultimo piano vista Dolomiti

8 / 10 (6 hodnocení)

Appartamento ultimo piano vista se nachází ve Vodo Cadore, 31 km od jezera Sorapiss a 17 km od jezera Cadore. Dolomiti nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán má balkon.

Sweet apartment a Vodo di Cadore
Sweet apartment a Vodo di Cadore

6,5 / 10 (4 hodnocení)

Sweet apartment se nachází ve Vodo Cadore, 17 km od jezera Cadore. Vodo di Cadore má obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou. 32 km od jezera Sorapiss. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.