Ubytování ve městě Abadín

Město Abadín se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abadín nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abadín

Albergue Xabarín
Albergue Xabarín

9,7 / 10 (449 hodnocení)

Albergue Xabarín se nachází v Abadínu, v budově z roku 2015, a nabízí terasu a pokoje s bezplatným Wi-Fi. Všechny pokoje mají kuchyňský kout a sdílenou koupelnu. Hosté mohou využívat sdílenou kuchyň a zajistit výlety. Pokoje mají mikrovlnnou troubu, toustovač, kávovar, sprchu, toaletní potřeby zdarma a psací stůl. Pokoje jsou vybavené klimatizací a TV s plochou obrazovkou a některé mají terasu. Všechny pokoje mají šatní skříň. Hosté mají zdarma kávu, mléko, čerstvé ovoce a sušenky, které jsou samoobslužné. Hostel stojí 45 km od Luga a 57,5 km od Ribadea. Na letiště A Coruña je to 98,3 km.

Xabarin Rooms
Xabarin Rooms

9,6 / 10 (584 hodnocení)

Xabarin Rooms nabízí ubytování v Abadínu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na město. Všechny pokoje mají šatní skříň a kávovar. Xabarin Rooms podává každé ráno kontinentální snídani. V Abadínu a okolí se můžete věnovat cyklistice a dalším aktivitám. Xabarin Rooms leží 96 km od letiště A Coruña.

Albergue o Xistral
Albergue o Xistral

9,6 / 10 (259 hodnocení)

Albergue o Xistral se nachází v Abadínu a nabízí zahradu, terasu, bar a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a gril. Některé pokoje mají kuchyňský kout s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo je v ceně. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. V Abadínu a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště A Coruña je to 92 km.

Xabarin Apartment
Xabarin Apartment

9,2 / 10 (61 hodnocení)

Xabarin Apartment se nachází v obci Abadín v Galicii a nabízí terasu a výhled na hory. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 2 koupelny s toaletními potřebami zdarma. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště A Coruña je to 96 km.

Albergue Goas
Albergue Goas

8,6 / 10 (154 hodnocení)

Albergue Goas se nachází v Abadínu a nabízí bar. Nabízí restauraci, pokojovou službu, úschovu zavazadel a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje mají balkon. Všechny pokoje v hostelu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo, ručníky a terasu s výhledem na město. Albergue Goas poskytuje pokoje s výhledem na hory a sdílenou koupelnou se sprchou a fénem. Všechny pokoje mají šatní skříň a kávovar. Na letiště A Coruña je to 96 km.

Casa Goas
Casa Goas

8,4 / 10 (453 hodnocení)

Casa Goas se nachází v Abadínu a nabízí bar. Nabízí restauraci, sdílenou kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí výhled na hory a sluneční terasu. Penzion poskytuje ubytování v pokojích s psacím stolem, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnou, ložním prádlem a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. V Abadínu a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na letiště A Coruña je to 96 km.