Ubytování ve městě Abaltzisketa

Město Abaltzisketa se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abaltzisketa nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abaltzisketa

Eguzkitze Alojamiento Rural
Eguzkitze Alojamiento Rural

9,6 / 10 (33 hodnocení)

Eguzkitze Alojamiento Rural se nachází v obci Abaltzisketa, pouhých 36 km od lanovky Monte Igueldo, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Venkovský dům má také gril. Eguzkitze Alojamiento Rural stojí 37 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Na letiště San Sebastián je to 52 km.

Caserio Ipintza Berri
Caserio Ipintza Berri

9,2 / 10 (55 hodnocení)

Caserio Ipintza Berri se nachází v obci Abaltzisketa v Baskicku, 37 km od lanovky Monte Igueldo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. Caserio Ipintza Berri nabízí také gril. Ubytování je vzdálené 38 km od promenády La Concha a soch Peine del Viento. Na letiště San Sebastián je to 52 km.