Ubytování ve městě Aceuchal

Město Aceuchal se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aceuchal nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aceuchal

c/ Ermita s/n Aceuchal Badajoz
c/ Ermita s/n Aceuchal Badajoz

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Hotel se nachází v Aceuchalu, pouhých 10 km od paláce Palacio de Monsalud. c/ Ermita s/n Aceuchal Badajoz nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Santuario de la Piedad a Convento de San Antonio jsou vzdálené 10 km. K dispozici jsou také 2 koupelny. K dispozici je také vířivka. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování c/ Ermita s/n Aceuchal Badajoz je vzdálené 39 km od Casa de Mitreo a 40 km od maurské pevnosti Alcazaba. Na letiště Badajoz je to 42 km.

Hotel Frijon
Hotel Frijon

7,9 / 10 (263 hodnocení)

Hotel Frijon se nachází v centru města Aceuchal a nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi. Nabízí restauraci, bar a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje jsou zařízené v teplých barvách a mají satelitní TV a topení. Všechny mají vlastní koupelnu. V restauraci hotelu Frijon se podávají pokrmy tradiční kuchyně a k dispozici je také café bar s francouzskými okny. Do města Almendralejo s řadou restaurací, barů a obchodů dojedete autem za 10 minut. Hotel je snadno dostupný z dálnice A66. Do Méridy dojedete za 30 minut a do Cáceres za 70 minut.