Ubytování ve městě Adelantado

Město Adelantado se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Adelantado nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Adelantado

Casa Rural auf idyllischer Finca, mit Pool und Whirlpool, Atlantik- und Teidepanorama
Casa Rural auf idyllischer Finca, mit Pool und Whirlpool, Atlantik- und Teidepanorama

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural auf idyllischer Finca, mit Pool und Whirlpool, Atlantik- und Teidepanorama se nachází v Adelantadu. Nabízí terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má TV. Kuchyňský kout je vybavený lednicí, sporákem, myčkou nádobí a kávovarem. Hosté mohou využívat krytý bazén. Casa Rural auf idyllischer stojí 8,4 km od divadla Leal. Finca, mit Pool und Whirlpool, Atlantik... und Teidepanorama, zatímco Museo Militar Regional de Canarias je 14 km daleko. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna jsou to 3 km.

KARAT Villa Fernanda
KARAT Villa Fernanda

8 / 10 (1 hodnocení)

KARAT Villa Fernanda se nachází v Adelantadu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat v krytém bazénu nebo se věnovat pěší turistice. Vila stojí 7,9 km od divadla Leal a 14 km od vojenského muzea Museo Militar Regional de Canarias. Letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je vzdálené 3 km.