Ubytování ve městě Adrados

Město Adrados se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Adrados nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Adrados

ADRADOS MAR DE PINOS vivienda uso turístico
ADRADOS MAR DE PINOS vivienda uso turístico

9,7 / 10 (9 hodnocení)

ADRADOS MAR DE PINOS vivienda uso turístico se nachází v Adradosu a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2007, 32 km od hradu Peñafiel. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a lyžování. Na letiště Valladolid je to 93 km.

Lagar de Justa
Lagar de Justa

9,6 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování Lagar de Justa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lagar de Justa se nachází v Adradosu, 32 km od hradu Peñafiel, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, společným salonkem a nepřetržitě otevřenou recepcí. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a šipky. Venkovský dům má 7 ložnic, 8 koupelen, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na bazén. Venkovský dům má dětské hřiště a gril. Lagar de Justa stojí 93 km od letiště Valladolid a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.