Ubytování ve městě Ágreda

Město Ágreda se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ágreda nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ágreda

El Encanto del Moncayo
El Encanto del Moncayo

8,8 / 10 (326 hodnocení)

El Encanto del Moncayo je 2hvězdičkový hotel v Ágredě. Tento 2hvězdičkový penzion nabízí bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. Ubytování nabízí pokojovou službu a organizuje výlety. Každé ráno se v penzionu podává snídaně formou bufetu a kontinentální snídaně. Hosté v El Encanto V Ágredě a okolí se můžete věnovat pěší turistice a dalším aktivitám. Na letiště Zaragoza je to 96 km.

HOSTAL DOÑA JUANA
HOSTAL DOÑA JUANA

7,5 / 10 (258 hodnocení)

HOSTAL DOÑA JUANA se nachází v Ágredě a nabízí sdílený lounge, terasu, restauraci a bar. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město. Všechny pokoje v penzionu mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Standardem je také šatní skříň. HOSTAL DOÑA JUANA podává denně kontinentální snídani. Na letiště Zaragoza je to 100 km.

Apartamento Los Mesones
Apartamento Los Mesones

7,5 / 10 (85 hodnocení)

Apartamento Loy Mesones se nachází v malém městečku Agreda, 20 minut jízdy od přírodní rezervace Moncayo. Nabízí šikmé dřevěné stropy a topení v celém objektu. V obývacím pokoji je kabelová TV. K dispozici je také kuchyň se sporákem, myčkou a pračkou. Tento apartmán v nejvyšším patře má 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi, 1 dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a koupelnu se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Náměstí Plaza Mayor v Agredě je vzdálené 5 minut chůze. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, cyklistika a poznávání krajiny. Do města Soria dojedete autem za 35 minut.

Apartamentos La Dama Azul
Apartamentos La Dama Azul

7 / 10 (68 hodnocení)

Apartamentos La Dama Azul se nachází v Ágredě, 6,8 km od Aldehuela de Ágreda a 8,5 km od Débanos. Nabízí dobře vybavené ubytování s bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou, posezení, TV s plochou obrazovkou, pračku a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří lednice, varná deska a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření. Apartmán je vzdálený 9 km od města Muro de Ágreda a 10 km od města Fuentes de Ágreda. Na letiště Zaragoza je to 101 km.