Ubytování ve městě Agua de Bueyes

Město Agua de Bueyes se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Agua de Bueyes nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agua de Bueyes

Villa Agua 3
Villa Agua 3

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Agua 3 se nachází v Agua de Bueyes a nabízí venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Vila má také vlastní bazén. Vila má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 20 km od Eco Museo de Alcogida a 21 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 24 km.

Casa las Estrellas
Casa las Estrellas

9,8 / 10 (50 hodnocení)

Casa las Estrellas se nachází v Agua de Bueyes a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. 20 km od Eco Museo de Alcogida. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a vířivkou. K dispozici je satelitní TV s plochou obrazovkou, Blu-ray a DVD přehrávač a CD přehrávač. K dispozici je také vířivka. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat cyklistice. Ubytování je vzdálené 22 km od golfového klubu Fuerteventura a 27 km od muzea Casa Museo Unamuno Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 24 km.