Ubytování ve městě Agullana

Město Agullana se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Agullana nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agullana

Can Palau
Can Palau

10 / 10 (1 hodnocení)

Vyhřívaný dům Can Palau ze 17. století se nachází přímo u obce Agullana a nabízí krásné zelené zahrady s venkovním bazénem a zařízenou terasu s fantastickým výhledem na okolní krajinu. Rustikální interiéry jsou zařízené nábytkem z tmavého dřeva. K dispozici je prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena sporákem, krbem, myčkou nádobí a pračkou. K dispozici je také gril. Can Palau má 2 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí a 2 dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi. V domě jsou 3 koupelny s fénem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Centrum města Agullana s malým výběrem obchodů a restaurací je vzdálené 1 km. Do Figueres s Dalího muzeem dojedete autem za 20 minut. Na pláže na pobřeží Costa Brava dojedete autem za 40 minut a na letiště Girona za 45 minut.

Can Maimes
Can Maimes

9,6 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Can Maimes máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Maimes se nachází ve městě Agullana a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je terasa a gril. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 23 km od Dalího muzea a 24 km od golfového hřiště Peralada. Letiště Perpignan - Rivesaltes je vzdáleno 45 km.

Apartamento El Suro
Apartamento El Suro

8 / 10 (38 hodnocení)

Apartamento El Suro se nachází v Agullaně, 24 km od Dalího muzea a golfového hřiště Peralada. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Apartmány mají dlážděnou podlahu, posezení s TV s plochou obrazovkou, plně vybavený kuchyňský kout s jídelní částí a vlastní koupelnu. K dispozici je také mikrovlnná trouba, lednice, sporák, rychlovarná konvice a kávovar. Apartmán je vzdálený 25 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant a 42 km od města Ciutadella Roses. Letiště Perpignan - Rivesaltes je vzdálené 47 km.