Ubytování ve městě Ahigal de los Aceiteros

Město Ahigal de los Aceiteros se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ahigal de los Aceiteros nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ahigal de los Aceiteros

Posada de Los Aceiteros
Posada de Los Aceiteros

9,2 / 10 (498 hodnocení)

V ubytování Posada de Los Aceiteros máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Posada de Los Aceiteros se nachází v obci Ahigal de los Aceiteros a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, sdílený lounge a terasu. Nabízí nepřetržitě otevřenou recepci, restauraci a gril. K dispozici je také bar. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV. Posada de Los Aceiteros poskytuje pokoje s vlastní koupelnou s bidetem a toaletními potřebami zdarma, bezplatným Wi-Fi a v některých případech také s balkonem. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Posada de Los Aceiteros podává kontinentální snídani. V Ahigal de los Aceiteros a okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Posada de Los Aceiteros stojí 39 km od kostela Freixo de Espada a Cinta. Na letiště Salamanca je to 127 km.

EL HOGAR DEL HERRERO
EL HOGAR DEL HERRERO

8,8 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování EL HOGAR DEL HERRERO máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. EL HOGAR DEL HERRERO se nachází v obci Ahigal de los Aceiteros, pouhých 39 km od kostela Freixo de Espada a Cinta, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům má balkon. Prázdninový dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 127 km.