Ubytování ve městě Alameda

Město Alameda se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alameda nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alameda

Azul añil EL PATIO Casa rural en Alameda
Azul añil EL PATIO Casa rural en Alameda

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Azul añil EL PATIO se může pochlubit sezónním venkovním bazénem, zahradou a terasou. Casa rural en Alameda nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na bazén v Alamedě. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Laguna Fuente de Piedra je vzdálená 20 km. Letiště Malaga je ve vzdálenosti 74 km.

CT 186 - El Señorio de Alameda
CT 186 - El Señorio de Alameda

CT 186 - El Señorio de Alameda se nachází v Alamedě, 21 km od laguny Fuente de Piedra. Vila má také vlastní bazén. Tato klimatizovaná vila má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Malaga je to 74 km.

El Señorio de Alameda
El Señorio de Alameda

El Señorio de Alameda se nachází v Alamedě a nabízí gril. Ubytování je vzdálené 21 km od laguny Fuente de Piedra a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 6 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Malaga je to 74 km.