Ubytování ve městě Albanya

Město Albanya se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albanya nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albanya

Can Mas Albanyà
Can Mas Albanyà

9,4 / 10 (166 hodnocení)

V ubytování Can Mas Albanyà máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Can Mas Albanyà je zrekonstruovaný katalánský statek z 18. století, který se nachází na venkově, 20 km od města Figueras. Nabízí venkovní bazén a zahradu. Nabízí pokoje s rustikálním nábytkem. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu s výhledem na hory, TV, lednici a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Některé pokoje mají kuchyňský kout a posezení s krbem. Tento venkovský dům nabízí bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. Hosté mohou využívat saunu nebo relaxovat v zahradě s grilem. K dispozici je také společenská místnost a herna. Can Mas Albanyà stojí 50 minut jízdy od písečné pláže Cadaqués a hradu Gala-Dalí v Púbolu.Na letiště Girona-Costa Brava je to 80 km.

La Rectoria d'Albanyà
La Rectoria d'Albanyà

8,7 / 10 (52 hodnocení)

La Rectoria d'Albanyà se nachází v Albanya, 24 km od Dalího muzea a 34 km od golfového hřiště Peralada. Nabízí sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 23 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant, 43 km od města Ciutadella Roses a 47 km od kláštera Sant Pere de Rodes. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. La Rectoria d'Albanyà poskytuje ubytování se sdílenou koupelnou a ložním prádlem. V Albanya a okolí se můžete věnovat pěší turistice. Letiště Perpignan - Rivesaltes je vzdálené 70 km.

Camping Bassegoda Park
Camping Bassegoda Park

8,1 / 10 (197 hodnocení)

Camping Bassegoda Park se nachází na krásném místě u Albanyé, necelý 1 km od řeky Muga, a nabízí okouzlující ubytování s terasou a výhledem na hory. Komplex má sezónní venkovní bazén a restauraci. Camping Bassegoda Park poskytuje jednoduše zařízené pokoje a bungalovy s dřevěným nábytkem. K dispozici je topení, TV a gril. Bungalovy mají také kuchyňský kout a posezení. Hosté si mohou vychutnat středomořskou kuchyni v restauraci hotelu Bassegoda. K dispozici je také snack bar. Komplex má prádelnu a nabízí hostům bezplatné parkování pro 1 auto. Personál hotelu Alt Empordà vám poskytne informace o turistických trasách a zajistí půjčení jízdních kol. K přehradě Boadella dojedete od komplexu za 20 minut a do Figueres je to 25 km. Do Roses a na pobřeží Costa Brava dojedete autem za necelou hodinu.

Can Carreras
Can Carreras

7,7 / 10 (157 hodnocení)

Can Carreras je dům z 18. století v přírodním prostředí Alt Empordà a Alt Garrotxa. Dům se nachází v chráněné přírodní oblasti a nabízí nádherný výhled na hory. Can Carreras má kamenné zdi, odhalené trámy, rustikální nábytek, TV místnost s krbem a jídelnu, kde si hosté mohou dát snídani nebo večeři na vyžádání. K dispozici jsou stolní hry. K dispozici je také velká společná kuchyň s grilem a TV. Venku je zahrada s malým dětským hřištěm. V okolí se můžete věnovat rybaření, pěší turistice a jízdě na čtyřkolkách. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Všechny pokoje mají topení, šatní skříň a výhled na hory a do zahrady. Některé pokoje mají vlastní koupelnu. Can Carreras se nachází v Sant Llorenç de la Muga, 5 minut jízdy od centra města.Do centra Figueres je to 22 km. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a parkování zdarma.

CASA TERESA
CASA TERESA

7,4 / 10 (8 hodnocení)

CASA TERESA se nachází v Albanya a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV a vlastní koupelnu se sprchou a vanou. Některé apartmány mají posezení a/nebo balkon. Prázdninový dům je vzdálený 24 km od Dalího muzea a 34 km od golfového hřiště Peralada. Letiště Perpignan - Rivesaltes je vzdálené 70 km.