Ubytování ve městě Alcanadre

Město Alcanadre se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcanadre nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcanadre

La Casa Azul
La Casa Azul

9 / 10 (242 hodnocení)

La Casa Azul se nachází v Alcanadre. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Kavárny a restaurace jsou vzdálené 50 metrů. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. V koupelně je sprcha. Některé pokoje mají výhled na hory. K dispozici je společné posezení a sdílená kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a sporákem. La Casa Azul stojí 70 km od letiště Vitoria.

Vivienda de uso turístico Fuente Vilda
Vivienda de uso turístico Fuente Vilda

8,9 / 10 (23 hodnocení)

Vivienda de uso turístico Fuente Vilda se nachází v Alcanadre, 31 km od Mezinárodní univerzity La Rioja, 31 km od univerzity La Rioja a 32 km od vlakového nádraží Logrono. Nabízí zahradu a terasu. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Tento klimatizovaný venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 32 km od radnice Logroño a 33 km od katedrály Santa María de la Redonda. Vivienda de uso turístico Fuente Vilda stojí 22 km od letiště Logroño-Agoncillo.