Ubytování ve městě Alcover

Město Alcover se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcover nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcover

Mas Corbella
Mas Corbella

10 / 10 (2 hodnocení)

Mas Corbella se nachází v Alcoveru a nabízí ubytování s výhledem na hory, venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Všechny apartmány mají posezení s pohovkou, jídelní kout a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Na místě je dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Mas Corbella stojí 26 km od zábavního parku PortAventura a 27 km od zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 20 km.

Aliga Villa
Aliga Villa

10 / 10 (1 hodnocení)

Aliga Villa se nachází v Alcoveru a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila stojí 20 km od zábavního parku PortAventura a 21 km od zábavního parku Ferrari Land. Aliga Villa stojí 15 km od letiště Reus.

Cal Toni
Cal Toni

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Cal Toni se nachází ve městě Alcover a nabízí venkovní bazén. Hosté mohou relaxovat ve venkovním bazénu a využívat gril v zahradě. Dům má balkon, bezplatné Wi-Fi a obývací pokoj s krbem, pohovkou, TV a CD přehrávačem. V plně vybavené kuchyni je myčka nádobí a pračka. Na terase je stůl a židle. Během teplých měsíců se zde mohou hosté najíst. Cal Toni stojí 15 minut chůze od vlakového nádraží Alcover. Historické město Valls je vzdálené 10 km.

Ca la Keka
Ca la Keka

Ca la Keka se nachází v Alcoveru a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí terasu, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také dětské hřiště. Ca la Keka stojí 22 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Na letiště Reus je to 17 km.

Hort de la Cinteta
Hort de la Cinteta

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Hort de la Cinteta se nachází v Alcoveru, 23 km od zábavního parku PortAventura, zábavního parku Ferrari Land a 25 km od přístavu Tarragona. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 samostatných ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny. Nechybí ani TV. Prázdninový dům stojí 25 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 16 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 18 km.

Menta House preciosa eco-casa con gran jardin y barbacoa
Menta House preciosa eco-casa con gran jardin y barbacoa

8,7 / 10 (26 hodnocení)

V ubytování Menta House preciosa eco-casa con gran jardin y barbacoa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Menta House preciosa eco-casa con gran jardin y barbacoa se nachází v Alcoveru, 19 km od zábavního parku PortAventura, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. K dispozici je také gril. Menta House preciosa eco-casa con gran jardin y barbacoa stojí 20 km od zábavního parku Ferrari Land a 25 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 14 km.

Holiday Home Ca Romeu by Interhome
Holiday Home Ca Romeu by Interhome

Holiday Home Ca Romeu se nachází v Alcoveru, 22 km od zábavního parku PortAventura, zábavního parku Ferrari Land a 27 km od přístavu Tarragona. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má výhled na bazén a do zahrady, 5 ložnic a balkon. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 3 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Prázdninový dům stojí 26 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 14 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 17 km.

Villa Alcover
Villa Alcover

Villa Alcover se nachází v Alcoveru, 21 km od zábavního parku PortAventura a 22 km od zábavního parku Ferrari Land. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Vila má vlastní bazén a restauraci. Vila má 5 ložnic, kabelovou TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Villa Alcover stojí 27 km od přístavu Tarragona a 26 km od kongresového paláce. Na letiště Reus je to 16 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.