Ubytování ve městě Alcuéscar

Město Alcuéscar se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alcuéscar nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alcuéscar

La Tierra Verde COTTAGE
La Tierra Verde COTTAGE

9,8 / 10 (5 hodnocení)

La Tierra Verde COTTAGE se nachází v Alcuéscaru a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Venkovský dům s terasou a výhledem na hory má 3 ložnice, obývací pokoj, TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 43 km od kostela San Juan a 44 km od kostela Santa María. Na letiště Badajoz je to 76 km.

La Tierra Verde STUDIO
La Tierra Verde STUDIO

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Tento farmářský dům s terasou a zahradou se nachází v klidném údolí s lagunou, 3 km od Alcuéscaru. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. K dispozici je kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete bidet a sprchu. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice a pěší turistice. Alcuéscar je vzdálený 3 km. La Tierra Verde STUDIO stojí 36 km od Cáceres a 28 km od Meridy. Na letiště Talavera La Real je to 58 km.

La Tierra Verde Casita
La Tierra Verde Casita

9,1 / 10 (13 hodnocení)

Tento farmářský dům se nachází v regionu Extremadura v klidném údolí Martin Laguna a nabízí terasu a zahradu. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete bidet a sprchu. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice, rybaření a pěší turistice. V okolí najdete řadu restaurací a kaváren. V okolí najdete supermarkety, pekárnu, tradiční řeznictví a další obchody. Alcuéscar je vzdálený 3 km. La Tierra Verde Casita stojí 36 km od Cáceres a 28 km od Meridy. Na letiště Talavera La Real Air Base je to 58 km.