Ubytování ve městě Aldehuela

Město Aldehuela se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aldehuela nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aldehuela

El Valle de la Mantequilla
El Valle de la Mantequilla

10 / 10 (5 hodnocení)

El Valle de la Mantequilla se nachází v Aldehuela del Rincón, 27 km od náměstí Mayor Soria Plaza a 30 km od muzea Numantino. Nabízí gril a výhled do zahrady. Nabízí zahradu, terasu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento venkovský dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a fénem. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. El Valle de la Mantequilla stojí 30 km od autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 107 km.

Casa Rural Marcelina Suite
Casa Rural Marcelina Suite

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Marcelina Suite se nachází v Aldehuela del Rincón, 27 km od náměstí Mayor Soria Plaza, a nabízí balkon, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Vila má 1 ložnici, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Vila stojí 30 km od muzea Numantino a autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 107 km.

EL ATERPE
EL ATERPE

9,5 / 10 (134 hodnocení)

EL ATERPE se nachází v Aldehuele del Rincón, 28 km od náměstí Mayor Soria Plaza, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 30 km od muzea Numantino a 31 km od autobusového nádraží Soria. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 107 km.

La Perseverancia
La Perseverancia

8,4 / 10 (10 hodnocení)

La Perseverancia se nachází 48 km od hradu Peñafiel a nabízí ubytování se zahradou, terasou a nepřetržitě otevřenou recepcí. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s vanou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. La Perseverancia nabízí také gril. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Ubytování je vzdálené 49 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra. Letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas je vzdálené 120 km.

La Cantarilla 258
La Cantarilla 258

La Cantarilla 258 se nachází v Aldehuela del Rincón v Kastilii a Leonu a nabízí terasu. Nabízí zahradu, sdílený lounge, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento venkovský dům má 4 ložnice, 4 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na místě je k dispozici dětské hřiště a v okolí se můžete věnovat rybaření. La Cantarilla 258 stojí 27 km od náměstí Mayor Soria Plaza a 30 km od muzea Numantino. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 107 km.

3 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Aldehuela de la Boveda
3 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Aldehuela de la Boveda

7 / 10 (3 hodnocení)

Aldehuela de la Boveda se nachází v obci Aldehuela de la Bóveda, 40 km od náměstí Plaza Mayor Salamanca, 37 km od golfového hřiště Villamayor a univerzity Pontificial. Nabízí ubytování s 3 ložnicemi, uzavřenou zahradou a Wi-Fi. 38 km od univerzity v Salamance. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Museo Historia de la Automoción je 37 km daleko a Art Deco & Art Nouveau Museum je 38 km daleko. Na letiště Salamanca je to 51 km.

2 bedrooms house with furnished terrace and wifi at Aldehuela
2 bedrooms house with furnished terrace and wifi at Aldehuela

Aldehuela se nachází ve městě Aldehuela, 48 km od hradu Peñafiel a 49 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí zázemí pro grilování a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 120 km.