Ubytování ve městě Aldover

Město Aldover se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aldover nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aldover

Casa LLuma
Casa LLuma

10 / 10 (3 hodnocení)

Casa LLuma se nachází v Aldoveru a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Prázdninový dům má balkon a v okolí se můžete věnovat šnorchlování a cyklistice. Prázdninový dům má 3 ložnice, 3 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Prázdninový dům stojí 40 km od přístavu Els a 6,9 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 88 km.

LA GARROFERA
LA GARROFERA

10 / 10 (2 hodnocení)

LA GARROFERA se nachází asi 40 km od přístavu Els a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na město. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si můžete zahrát šipky a v okolí se věnovat cyklistice. La GARROFERA stojí 6,7 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 88 km.

Can Cristina
Can Cristina

8,5 / 10 (26 hodnocení)

Can Cristina se nachází asi 40 km od přístavu Els a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Tento apartmán má klimatizaci a terasu. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat cyklistice a na místě si lze půjčit jízdní kola. Can Cristina stojí 6,9 km od katedrály Tortosa. Na letiště Reus je to 88 km.

Can Josep
Can Josep

8,2 / 10 (12 hodnocení)

Can Josep se nachází v Aldoveru, 40 km od přístavu Els. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. K dispozici je soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Can Josep zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Na letiště Reus je to 88 km.