Ubytování ve městě Aleixar

Město Aleixar se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aleixar nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aleixar

Apartamento familiar en una masía compartida
Apartamento familiar en una masía compartida

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartamento familiar en una masía compartida se nachází v Aleixaru a nabízí soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál recepce hovoří katalánsky, německy, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo cyklistice. Apartmán je vzdálený 22 km od zábavního parku Ferrari Land a 28 km od přístavu Tarragona. Na letiště Reus je to 18 km.

Ático en una masía compartida.
Ático en una masía compartida.

Ático en una masía compartida nabízí terasu a výhled do zahrady. Nachází se v Aleixaru, 21 km od zábavního parku PortAventura a 22 km od zábavního parku Ferrari Land. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se 3 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 28 km od přístavu Tarragona a 27 km od kongresového paláce Palacio de Congresos. Letiště Reus je vzdáleno 18 km.