Ubytování ve městě Alfarnate

Město Alfarnate se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alfarnate nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alfarnate

Villa Ancha Spainsunrentals 1202
Villa Ancha Spainsunrentals 1202

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Ancha SpainsunRental 1202 se nachází v Alfarnate, 49 km od muzea Jorge Rando a Muzea skla a krystalu. Nabízí výhled na hory. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od Picassova muzea a 50 km od pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 57 km.

Cortijo Pulgarín Bajo
Cortijo Pulgarín Bajo

9,4 / 10 (4 hodnocení)

Cortijo Pulgarín Bajo má venkovní bazén ve velké zahradě s palmami. Bazén je sdílený. Nabízí nádherný výhled na hory a okolní krajinu s jabloněmi, olivovníky a fíkovníky. Bílé chaty mají plně vybavenou kuchyň a obývací pokoj s krbem a ventilátorem. Všechny mají terasu. Pokoje jsou zařízené v typickém andaluském venkovském stylu. Do malého města El Mondrón dojedete autem za pouhých 5 minut. Hosté si zde mohou koupit místní olivový olej a další potraviny. Dům stojí pouhých 25 km od dálnice A-352 do Málagy. Přímořské letovisko Nerja na pobřeží Costa del Sol je vzdálené 50 km.

Casa Nati
Casa Nati

9 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování Casa Nati máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Nati se nachází v Alfarnate v Andalusii a nabízí balkon. Tento prázdninový dům je vzdálený 49 km od muzea Jorge Rando a Muzea skla a křišťálu. Tento prázdninový dům má přímý přístup na terasu, 5 samostatných ložnic a plně vybavenou kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také gril. Casa Nati stojí 50 km od Picassova muzea a pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 57 km.

Casa Rural El Ciruelo Loco Alfarnate by Ruralidays
Casa Rural El Ciruelo Loco Alfarnate by Ruralidays

6 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural El Ciruelo Loco Alfarnate by Ruralidays se nachází v Alfarnateji, 49 km od muzea Jorge Rando, muzea skla a krystalu a Picassova muzea. Nabízí sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 50 km od pevnosti Alcazaba. Na letiště Malaga je to 57 km.

Awesome Home In Alfarnate With Wifi, Swimming Pool And 3 Bedrooms
Awesome Home In Alfarnate With Wifi, Swimming Pool And 3 Bedrooms

Úžasný domov In Alfarnate With Wifi, Swimming Pool And 3 Bedrooms se nachází v Alfarnateji, 48 km od muzea Jorge Rando, 49 km od Muzea skla a křišťálu a Picassova muzea. Nabízí zahradu, výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, 3 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV. Na místě je dětské hřiště. Úchvatný dům stojí 49 km od pevnosti Alcazaba. V Alfarnate s Wifi, bazén a 3 ložnice. Na letiště Malaga je to 56 km.