Ubytování ve městě Alía

Město Alía se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alía nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alía

El Hogar de Ardwina
El Hogar de Ardwina

9,3 / 10 (18 hodnocení)

El Hogar de Ardwina se nachází v obci Alía a nabízí dům se 3 ložnicemi a dlážděnou vnitřní terasou. Nachází se v údolí Río Guadarranque a je obklopen topolem, duby a cypřiši. Toto rustikální ubytování je zařízené v tradičním stylu s trámovými stropy a světlými barvami. V obývacím pokoji je pohovka, krb a TV s plochou obrazovkou. Kuchyň je vybavena mikrovlnnou troubou, lednicí, plynovým sporákem, troubou a kávovarem. K dispozici je také pračka. K dispozici je klimatizace a bezplatné Wi-Fi. Přírodní rezervace Cornalvo je vzdálená 115 km. Ardwina stojí 40 km od Méridy a něco málo přes hodinu jízdy autem od Cáceres, Badajoz a portugalských hranic.

Casa Rural La Herencia
Casa Rural La Herencia

9 / 10 (20 hodnocení)

Casa Rural La Herencia se nachází v Alíi a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 14 km od Guadalupe. Tento venkovský dům má 4 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. V okolí se můžete věnovat rybaření.

Casa Rural Ardwina II
Casa Rural Ardwina II

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural Ardwina II se nachází v Alíi, 14 km od královského kláštera Santa Maria de Guadalupe, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sdíleným salonkem. Apartmán má balkon a výhled na hory. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat cyklistice.