Ubytování ve městě Almedinilla

Město Almedinilla se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almedinilla nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almedinilla

Cortijo El Segador y El Capricho
Cortijo El Segador y El Capricho

10 / 10 (4 hodnocení)

Ubytování v Almedinille, Cortijo El Segador y El Capricho nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Všechny apartmány mají vlastní koupelnu, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a balkon. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 61 km.

Hospederia la Era
Hospederia la Era

9,8 / 10 (97 hodnocení)

Hospederia la Era se nachází pouhých 14 km od přírodní rezervace Sierras Subbéticas a nabízí venkovní bazén, restauraci a prostornou terasu s krásným výhledem. Tento ekologický hotel se nachází v Almedinille a nabízí krásné prostředí v andaluské krajině. Hospederia la Era poskytuje ubytování v okouzlujících pokojích se světlým, stylovým interiérem v kombinaci s rustikálními prvky, jako jsou trámové stropy a původní dlaždice. Všechny pokoje mají klimatizaci, bezplatné Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. V sadu hotelu Era si můžete vychutnat tradiční středomořskou kuchyni připravenou z bio produktů. K dispozici je také vinný sklep a knihovna. Na recepci si můžete zdarma půjčit jízdní kola a pěšky prozkoumat okolní lesy. Alcalá de Real a Priego de Córdoba jsou vzdálené 20 minut jízdy. Granada je 63 km daleko.

Casa La Rosa
Casa La Rosa

9,5 / 10 (98 hodnocení)

V ubytování Casa La Rosa máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa La Rosa se nachází u národního parku Sierras Subbéticas v obci Almedinilla v Córdobě a nabízí sezónní venkovní bazén. Tento okouzlující bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi, výhled na hory a každodenní snídani. Barevné pokoje mají vlastní koupelnu s vanou, županem a toaletními potřebami zdarma. K dispozici je rychlovarná konvice, ručníky a ložní prádlo. Casa La Rosa zahrnuje též velkou zahradu se zařízenou terasou a grilem. Sídlí ve 150 let staré budově s původními trámovými stropy a k zázemí patří i společný lounge s TV. K dispozici je bezplatná kyvadlová doprava. Přírodní prostředí u řeky Caicena je ideální pro venkovní aktivity, jako je pěší turistika. V okruhu 5 minut jízdy najdete řadu andaluských restaurací. Do měst Jaén a Granada dojedete autem za 1 hodinu. Stejně daleko je pohoří Sierra Nevada a 60 km vás dělí od letiště Granada-Jaén.

Casa La Nuez
Casa La Nuez

9,2 / 10 (74 hodnocení)

Casa La Nuez se nachází v malé vesnici Almedinilla, 15 minut jízdy od Priego de Cordoba. Nabízí zahradu, společný venkovní bazén a terasu s lehátky. Tento okouzlující bed and breakfast má 2 dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí, soukromou sluneční terasou a vlastní koupelnou s župany. Wi-Fi je zde dostupné zdarma. Třetí pokoj je mongolská jurta s integrovanou koupelnou. Casa La Nuez stojí 1 hodinu jízdy od krásných maurských měst Granada a Córdoba a 45 minut jízdy od Montefria.

Holiday home Poligono 7, Parcela
Holiday home Poligono 7, Parcela

9 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home Poligono 7, Parcela se nachází v Almedinille a nabízí ubytování se soukromým bazénem a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od obce Sileras a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 1,4 km od La Carrasca a 2,9 km od Vizcantaru. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 59 km.

Cortijo Colomo
Cortijo Colomo

Cortijo Colomo se nachází v Almedinille v Andalusii a nabízí terasu a výhled do zahrady. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Vila má 5 ložnic, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 65 km.