Ubytování ve městě Almiruete

Město Almiruete se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Almiruete nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Almiruete

Las Peonías Casa Rural
Las Peonías Casa Rural

9 / 10 (3 hodnocení)

Las Peonías Casa Rural se nachází v Almiruete, pouhých 49 km od přírodního parku Hayedo de Tejera Negra, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Klimatizovaná chata se skládá ze 7 samostatných ložnic, obývacího pokoje, plně vybavené kuchyně s lednicí a sporákem a 5 koupelen. K dispozici je také TV s plochou obrazovkou a 5 koupelen s vanou. Na letiště Madrid-Torrejón je to 86 km.

Casa Rural y Spa El Huerto del Abuelo
Casa Rural y Spa El Huerto del Abuelo

8,8 / 10 (268 hodnocení)

Hotel Huerto del Abuelo se nachází 115 km od Madridu na kulturní cestě Arquitectura Negra v Almiruete. Barevně zařízené pokoje jsou vybavené 32palcovou TV s plochou obrazovkou. Tato rustikální kamenná budova se nachází v přírodní rezervaci Sierra Norte de Guadalajara a má vlastní zeleninovou zahradu a terasu s výhledem do údolí. Wellness centrum Huerto zahrnuje saunu, vířivku a masáže. Hosté mohou relaxovat v salonku s knihovnou a minibarem. Pokoje mají ústřední topení a psací stůl. Ve vlastní koupelně najdete župan, toaletní potřeby a fén. Restaurace El Huerto podává domácí regionální kuchyni. Na požádání je dostupná pokojová služba. Na místě je neplacené parkoviště.Hotel má přepážku s turistickými informacemi a může zajistit pěší výlety.